Με πιο ήπιες αιχμές αλλά και στιγμές έντασης η Ζωή ξανά στην Κοσιώνη

Γιατί «αγρίεψε» προς στιγμήν η Ζωή

Με πιο ήπιες  αιχμές αλλά και στιγμές έντασης  η Ζωή ξανά στην Κοσιώνη
Δεν έλειψαν οι λεκτικοί διαξιφισμοί και οι αιχμές στη νέα εμφάνιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο δελτίο ειδήσεων του Σκάι με την Σία Κοσιώνη, ύστερα από την προηγούμενη «επεισοδιακή» συνέντευξή της, αλλά αυτή τη φορά ήταν συγκριτικά πιο «ήπιοι».

Η κατάσταση «αγρίεψε» πάντως και πάλι προς στιγμήν όταν η παρουσιάστρια του δελτίου του Σκάι θέλησε να υποβάλλει ερωτήσεις που είχε γραμμένες. Η κ. Κωνσταντοπούλου... αντέδρασε, για να εισπράξει την αντίδραση της κ. Κοσιώνη που της είπε ότι δεν είναι κακό να έχει κάποιος σημειώσεις, για να απαντήσει η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής: «Ναι, αλλά να λαμβάνετε υπόψη και τις απαντήσεις μου».

Οι τόνοι είχαν ανέβει προηγουμένως και όταν η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων ρώτησε επανειλημμένα για τη συνεργασία της με τον κ. Λαφαζάνη και το ποιος θα έχει το πρόταγμα, για να την κατηγορήσει η κ. Κωνσταντοπούλου ότι επιμένει να προσωποποιεί τα θέματα!

«Επιθετική» έγινε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και όταν την διέκοψε η κ. Κοσιώνη σε απάντησή της για την στάση της Γερμανίας, θεωρώντας ότι έγινε επίτηδες αυτό λόγω της συγκεκριμένης χώρας και της «πολιτικής» του σταθμού...

Κατά τα άλλα άσκησε για μία ακόμη φορά σκληρή κριτική στον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο και κατηγόρησε ανοιχτά ότι με τις εσπευσμένες εκλογές προσπαθεί να διώξει όσους αντέδρασαν στο νέο Μνημόνιο το οποίο χαρακτήρισε «τερατώδες».

Όπως υποστήριξε, εάν ο κ. Τσίπρας ήθελε να τιμήσει τη λαϊκή εντολή θα έπρεπε να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία πριν τη συμφωνία και την υπογραφή του Μνημονίου, ενώ τον κατηγόρησε χαρακτηριστικά ότι «έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια την λαϊκή βούληση», αλλά και για «ανθρωποφαγία» εις βάρος όσων αντέδρασαν.


Κατηγόρησε επίσης τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι δεν έχει καμία νομιμοποίηση να συμφωνήσει με τις εκλογές και υπερασπίστηκε την θητεία της στη Βουλή, ισχυριζόμενη ότι υπερασπίσθηκε το δημόσιο συμφέρον και δεν έκανε τα χατίρια κανενός. Απέρριψε επίσης τις εις βάρος της επικρίσεις ότι μετέτρεψε το κανάλι της Βουλής σε προσωπικό της κανάλι.

Η συνέντευξη τελείωσε με νέα κόντρα πάντως επειδή είχε τελειώσει ο χρόνος του δελτίου ειδήσεων και η κ. Κωνσταντοπούλου επέμεινε να… απαντήσει, αφήνοντας υπονοούμενα για την στάση της παρουσιάστριας (που παρατήρησε «αφήστε τα προσωπικά υπονοούμενα πάλι») και του Σκάι…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top