Μεϊμαράκης από τα Χανιά: Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα για να πάει μπροστά

Κριτική στον Τσίπρα για το μεταναστευτικό και την διαπραγμάτευση

H χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα για να πάει μπροστά, τόνισε μιλώντας σε πολιτική συγκέντρωση στα Χανιά ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε στην ομιλία του εκτεταμένα στο μεταναστευτικό και στα μέτρα που είχε πάρει η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Προηγουμένως, κατά τη διάρκεια συναντήσεων που είχε με στελέχη της αυτοδιοίκησης στην αντιπεριφέρεια Χανίων, καθώς και με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στο επιμελητήριο της πόλης, ανέφερε ότι «η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει όταν έχουμε συνεχώς εκλογές».

Μιλώντας προς τους παραγωγικούς φορείς, ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε ότι «η σταθερότητα θα δώσει στίγμα εμπιστοσύνης ώστε να ξαναλειτουργήσει η οικονομία».

Μίλησε ακόμα για την ανάγκη της συστράτευσης όλων των δυνάμεων του τόπου, ενώ άσκησε κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τον τρόπο διαπραγμάτευσης με τους εταίρους. «Εγώ δεν πιστεύω ότι διαπραγματεύτηκε. Ροκάνισε το χρόνο με παλινωδίες. Μας πήγε πίσω» υποστήριξε, ενώ πρόσθεσε ότι η ΝΔ ψήφισε την συμφωνία «γιατί μας κρατά στην Ευρώπη».

Όπως είπε, «όταν δεν υπάρχει πολιτική σταθερότητα και υπάρχουν επαναλαμβανόμενες εκλογικές διαδικασίες, η οικονομία δεν μπορεί να προχωρήσει, καθώ�� υπάρχει αβεβαιότητα και αστάθεια, ενώ τα προβλήματα είναι πάρα πολύ σύνθετα για να επιλυθούν από μια μονοκομματικη κυβέρνηση».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top