Τσίπρας από το Αιγάλεω: Σε σ��γκυβέρνηση κουρελού με τον Μεϊμαράκη δεν μπαίνω

«Μπορούμε όταν πέφτουμε να σηκωνόμαστε» τόνισε

Τσίπρας από το Αιγάλεω: Σε συγκυβέρνηση κουρελού με τον Μεϊμαράκη δεν μπαίνω

«Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο Αιγάλεω υπογραμμίζοντας πως «στις 20 του Σεπτέμβρη ξεμπερδεύουμε με το παλιό και κερδίζουμε το αύριο».

«Δεν θα μας λυγίσουν», είπε ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας και «δεν θα τους αφήσουμε να κάνουν πράξη τα σχέδιά τους για αριστερή παρένθεση. Δεν θα μας λυγίσουν γιατί μπροστά μας έχουμε νέους αγώνες, νέες προκλήσεις νέες μάχες» .

«Θα ξεκολλήσουμε την πατρίδα από τη λάσπη, μπροστά μας είναι η ελπίδα, και δεν θα αφήσουμε το παλιό κατεστημένο να επιστρέψει», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας, μάλιστα, στον Ευάγγελιο Μεϊμαράκη που μίλησε για συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, ο κ. Τσίπρας εμφατικά απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο: «Ε, λοιπόν, δεν σφάξανε. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε συγκυβέρνηση κουρελού, σε συγκυβέρνηση ζόμπι, δεν μπαίνει, ας βρουν κάποιον άλλον να βάλουν».

«Μπορούμε όταν πέφτουμε να σηκωνόμαστε και να συνεχίζουμε τη μάχη» διαμήνυσε επίσης από το Αιγάλεω ο πρώην πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι «σημασία έχει ακόμα κι όταν σε ρίξουν να σηκωθείς και να συνεχίσεις τη μάχη».

«Επιμείναμε να ματώνουμε, προκειμένου ο λαός μας να πάψει να ματώνει άλλο», ανέφερε ακόμη ο κ. Τσίπρας και κατήγγειλε ότι «όλο το πολιτικό, μιντιακό και οικονομικό κατεστημένο ήταν απέναντί μας στο δημοψήφισμα και τους νικήσαμε». Όπως πρόσθεσε, «έτσι και τώρα, μόνοι μας και όλοι τους, θα τους νικήσουμε».

Προς συνέντευξη Τύπου τελικά στην ΔΕΘ

Ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται και για την επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη, με την αφορμή της ΔΕΘ, που φέτος θα είναι προεκλογική και την διακαναλική συνέντευξη Τύπου που φαίνεται ότι θα δώσει τελικά την ερχόμενη Κυριακή, αν και δεν υπήρχε κάτι τέτοιο στον αρχικό προγραμματισμό (και υπήρχε η σκέψη για μία συνέντευξη στην ΕΡΤ 3).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top