Μεϊμαράκης από το Ρέθυμνο: Τα προβλήματα δεν λύνονται με λόγια και μοναξιά

Τάχθηκε υπέρ του διαλόγου και της συναίνεσης για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων

Υπέρ του διαλόγου και της συναίνεσης για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων τάχθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά την επίσκεψή του στο Ρέθυμνο.

«Η χώρα χρειάζεται συναίνεση, συνεργασίες, διάλογο. Και είναι αδιανόητο όταν κάποιοι δεν κουβεντιάζουν και στέλνουν μηνύματα αποκομμένης πορείας... Αυτό δείχνει αλαζονεία και εγωκεντρισμό, στοιχεία που η Νέα Δημοκρ��τία δεν έχει, δεν υπερασπίζεται. Αντιθέτως επιζητεί τη συνεργασία και πιστεύει πως θα είναι ο κορμός της αυριανής κυβέρνησης», υποστήριξε. «Αυτή η κυβέρνηση θα προχωρήσει γρήγορα όλα όσα πήγαν πίσω τους τελευταίους 7 μήνες, και με ουσιαστικές διαπραγματεύσεις στο εξωτερικό, που θα κρίνονται όχι από το χρόνο που θα χρειάζονται για να ολοκληρωθούν, αλλά από το αποτέλεσμα...», πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «τα προβλήματα δεν λύνονται με λόγια και με μοναξιά» και μίλησε για «πορεία προς τη νίκη» του κόμματός του με στόχο «την αναγέννηση της χώρας με τη βοήθεια των δημιουργικών ανθρώπων και όλων όσων πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική».

Ανέφερε ακόμα ότι κύριο μέλημα της ΝΔ είναι να χτιστεί μία σχέση εμπιστοσύνης της Πολιτείας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους φορείς της περιφέρειας, που όπως τόνισε «είναι επί της ουσίας οι γνώστες των προβλημάτων και εκείνοι που μπορούν να υποδείξουν τις λύσεις και να προτείνουν τια αλλαγές προς το καλύτερο».

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε ακόμα τους πολίτες από το Πέραμα Ρεθύμνου να σκεφτούν σοβαρά τα κρίσιμα θέματα και προβλήματα που έχει να επιλύσει η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές και «να μ��ν απέχουν, να μη ρίξουν ψήφο διαμαρτυρίας, να μην προσέλθουν στις κάλπες με εκνευρισμό».

«Η ψήφος διαμαρτυρίας, η αποχή και οι τιμωρητικές ψήφοι, άνοιξαν το δρόμο για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η χώρα να ”φεσωθεί” 90 δισ... Δεν πιστεύω ότι άξιζε να πληρώσουμε τόσο ακριβά μία τέτοια διαμαρτυρία» είπε.

Ο κ. Μεϊμαράκης ενημερώθηκε επίσης από τους δημάρχους του Ρεθύμνου για τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και υποσχέθηκε τη στήριξη, σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, στους αγρότες και κτηνοτρόφους.

«Εγγυώμαι προσωπικά, πως στο εξής θα είμαι απόλυτα δίπλα τους, διότι γνωρίζω πολύ καλά τα πραγματικά προβλήματα του κλάδου και επιτέλους πρέπει ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος να μην οδηγηθούν στον αφανισμό» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top