Καμμένος: Δεν μπαίνω σε κυβέρνηση με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι

«Ο λαός να αποφασίσει εάν θέλει μια κυβέρνηση του χθες ή μια που θα τον πάει μπροστά»

Καμμένος: Δεν μπαίνω σε κυβέρνηση με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι

Τη συμμετοχή του σε μια κυβέρνηση που θα συμμετέχουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι αποκλείει ο Πάνος Καμμένος.

«Αν βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει συν 50 έδρες. Οι ΑΝΕΛ θα έχουν τουλάχιστον 13 βουλευτές από τη στιγμή που μπαίνουν στη Βουλή. Από κει και πέ��α μπορούμε να κάνουμε κυβέρνηση μαζί. Με ποιον να πάω; Δεν μπορώ να πάω με τον κ. Βενιζέλο. Να πάω με τον κ. Γεωργιάδη, με τον κ. Πλεύρη, δεν μπορώ. Δεν γίνεται να κάνουμε κυβέρνηση με αυτούς τους ανθρώπους. Να πάω με τον κ. Θεοδωράκη που λέει ότι στο θέμα της Μακεδονίας δεν τον ενδιαφέρει το όνομα;» είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Πρακτορείο 104,9" του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο ίδιος, τόνισε ότι στις εκλογές ο ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει «μια κυβέρνηση από το χθες ή μια κυβέρνηση που θα τον πάει μπροστά», ενώ αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις τόνισε ότι «γελάει ο κόσμος με αυτά που παρουσιάζουν».

Για την κυβερνητική συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι ήταν έντιμη και πρόσθεσε: «Όταν ήρθε η ώρα που εγώ θα μπορούσα να γίνω ήρωας και να κάνω τους ΑΝΕΛ με 25%, ρίχνοντας την κυβέρνηση για να κάνω τον ήρωα και τον μάγκα, προτίμησα να στηρίξω αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος έδωσε μια μάχη σαν θηρίο μέσα στις Βρυξέλλες μόνος του. Εκεί στήριξα τον Έλληνα πρωθυπουργό και θα τον ξαναστηρίξω».

Τέλος, για το θέμα του Παύλου Χαϊκάλη τόνισε πως μέχρι τώρα δεν είναι στις λίστες και πως θα μείνει εκτός αν δεν αποδείξει όσα λέει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top