Πολιτικός αρχηγός πήρε γνωστό τραγουδιστή για να κατέβει στις εκλογές και έφαγε… μπινελίκι!

«Είστε βλάκες και ηλίθιοι, ου να μου χαθείτε»!

Πολιτικός αρχηγός πήρε γνωστό τραγουδιστή για να κατέβει στις εκλογές και έφαγε… μπινελίκι!

Πολλοί είναι οι πολιτικοί αρχηγοί που σε αναγνωρίσιμους ηθοποιούς, τραγουδιστές και αθλητές βλέπουν χρυσή ευκαιρία για να αυξήσουν την επιρροή του κόμματός τους και τις ψήφους τους.

Εξαίρεση σε αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελεί ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος πήρε τηλέφωνο τον γνωστό τραγουδιστή Ματθαίο Γιαννούλη, προτείνοντάς του να είναι υποψήφιος στις Κυκλάδες (κατάγεται από τη Νάξο).

Όπως εξηγεί ο ίδιος ο τραγουδιστής, βρήκε το θάρρος διότι ο αδερφός του κ. Λεβέντη έχει παντρευτεί μια ξαδέρφη του. Ωστόσο, η επαφή... δεν πήγε και τόσο καλά, με τον κ. Γιαννούλη να ξεσπά κάνοντας λόγο για «βλάκες» και «ηλίθιους»!

Τι έγραψε στο facebook, αποκαλύπτοντας το τηλεφώνημα του κ. Λεβέντη:

«ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΩΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ!!! Χτυπαει το τηλεφωνο.Καλησπέρα σας ειμαι ο Βασιλης Λεβεντης(λογω θαρρους μιας και ο αδελφος του εχει παντρευτει την ξαδερφη μου)...θα κατεβεις Ματθαιο υποψηφιος στις Κυκλάδες? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΜΕΝΑ ΒΡΗΚΕΣ??? κλαιω απ τα γελια ακομα.Ειστε πολυ ηλιθιοι τελικα! Αντε χαθείτε απο δω χάμω κι οι 300 που εχετε το θαρρος να μου προτεινετε να κατεβω...βλακες ε βλακες!».

giannoulis.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top