Βενιζέλος: Ο μοιραίος άνθρωπος για τον τόπο λέγεται Φώτης Κουβέλης

Τάχθηκε υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης με συμμετοχή ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της ΝΔ τάχθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Χωρίς το πρώτο κόμμα δεν νοείται μία μεγάλη συνεργασία αριθμητικά και πολιτικά. Αλλά και χωρίς το δεύτερο δεν νοείται, δεν μπορείς να απαλλάξεις κανέναν από τις ευθύνες της διαχείρισης αυτής της τελευταίας και πολύ δύσκολης φάσης της κρίσης» τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος τάχθηκε κατά του μπόνους των 50 εδρών.
Ο ίδιος επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως είτε λέει ψέματα, είτε δεν αναγνωρίζει τι έχει συμβε�� και είναι επικίνδυνος: «Εάν ο κ. Τσίπρας και ο κάθε διαχειριστής του θέματος δεν γνωρίζει και δεν αναγνωρίζει αυτό που έχει συμβεί, δεν είναι ικανός να κάνει διαπραγμάτευση. Αν είναι εγκλωβισμένος σε διάφορα ψέματα, στερεότυπα, ιδεοληψίες περί επονείδιστου χρέους και περί μονομερούς διαγραφής και περί Διεθνούς Διάσκεψης και περί στάσης πληρωμών οδηγεί τη χώρα στη χρεοκοπία, είναι επικίνδυνος».
Ο κ.Βενιζέλος ισχυρίστηκε ότι τα Ταμεία δεν έχουν χάσει τίποτα και η ρητορική περί κατάρρευσης από το PSI είναι «μια απάτη του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ δεν δίστασε εμμέσως αλλά πολύ σαφώς να επιτεθεί στον Φώτη Κουβέλη που πλέον τάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι τους οποίους τ��υς βλέπετε και τώρα στη μειοψηφία της ΔΗΜΑΡ, οι οποίοι είναι πραγματικά μοιραίοι για τον τόπο».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top