Το ακούσαμε κι’αυτό! «Είμαστε αριστεροί και …δεξιοί » δήλωσε ο Παππάς της ΧΑ

"Απόλυτη ανηθικότητα ο αποκλεισμός μας από το ντιμπέιτ"

Το ακούσαμε κι’αυτό! «Είμαστε αριστεροί και …δεξιοί » δήλωσε ο Παππάς της ΧΑ
​Το ενδεχόμενο αποκλεισμού του Λαϊκού Συνδέσμου από πιθανό ντιμπέιτ σχολίασε την Τετάρτη, ο τέως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χ.Α, Ν.Παππάς.
«Δεν θα μας εκπλήξει αυτό, αλλά εδώ πλέον μιλούμε για την απόλυτη αντισυνταγματικότητα και για να πω κάπως καλύτερα μιλάμε για κατάργηση κάθε έννοιας δημοκρατικότητας», είπε ο κ.Παππάς.
«Αυτό που θα συμβεί, αν συμβεί, είναι μία απόλυτη ανηθικότητα και δείχνει και τη γενικευμένη διαφθορά των συστημικών κομμάτων απέναντι στην τρίτη πολιτική δύναμη, τη Χρυσή Αυγή. Και όχι μόνο στη Χρυσή Αυγή αλλά και απέναντι στον ελληνικό λαό», πρόσθεσε ο Χρήστος Παππάς, δηλώνοντας μεταξύ άλλων, ότι η Χρυσή Αυγή είναι …. αριστερό κόμμα!

«Είμαστε και δεξιοί και αριστεροί… Το είπα στο συμβούλιο Εξωτερικής πολιτικής και κατάπιαν όλοι την γλώσσα τους. Με την έννοια του τριπτύχου του Δεξιά σημαίνει "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια", ναι είμαστε δεξιοί. Με την έννοια της αντιπλουτοκρατίας, του αντικαταπιταλισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης κτλ, ναι είμαστε αριστεροί και ακραιφνής αριστεροί» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top