Θεοδωράκης: ΠΡΕΠΕΙ να μπει νέος παίκτης στο τραπέζι και να εφαρμοστεί το μνημόνιο

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Θεοδωράκης: ΠΡΕΠΕΙ να μπει νέος παίκτης στο τραπέζι και να εφαρμοστεί το μνημόνιο

​Την άποψη του, ότι ο τόπος δεν θα αλλάξει αν δεν υπάρξει μία μεγάλη κοινωνική συμμαχία του 51% επανέλαβε το πρωί της Τετάρτης ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Σταύρος Θεοδωράκης, ασκώντας παράλληλα κριτική στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τη ΝΔ.

«Είναι υπερφίαλο ένα κόμμα να πιστεύει ότι θα βγει αυτοδύναμο. Υπάρχει ανάγκη να μπει ένας νέος παίκτης στο τραπέζι» πρόσθεσε, σημειώνοντας πως το κόμμα του είναι αυτό που δεν έχει πει ούτε ένα ψέμα έως τώρα, είπε αλήθειες που δεν άρεσαν.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ.Θεοδωράκης τόνισε ότι το μνημόνιο πρέπει να εφαρμοστεί, εκτιμώντας πως αν δεν εφαρμοστεί θα έχουμε και τέταρτο μνημόνιο.

Σε σχέση με το τρίτο πρόγραμμα στήρι��ης ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι έχοντας συναίσθηση της ευθύνης μας θα πρέπει να τηρήσουμε την υπογραφή μας και να διορθώσουμε το μνημόνιο στα μη αποδεκτά ζητήματα.
Θα πρέπει, υπογράμμισε, να υπάρξει μια ομάδα επαϊόντων που θα κάνει «χειρουργικές επεμβάσεις» στη συμφωνία.
«Ο κόσμος γονάτισε από το capital control», είπε σε άλλο σημείο, κατηγορώντας στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για «ανοησία», όταν έλεγαν ότι το ΠΟΤΑΜΙ νοιάζεται για τους τραπεζίτες.

Ο κ.Θεοδωράκης σχετικά με τις πολιτικές συμμαχίες εκτίμησε ότι υπάρχουν σύμμαχοί του και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και μέσα στη ΝΔ, αρκεί αυτοί να σηκώσουν κεφάλι.

Αναφερόμενος στο κόμμα του, είπε πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν λύσει ζητήματα στην κοινωνία και γνωρίζουν την σημερινή πραγματικότητα, διότι έχουν δουλέψει και ξέρουν τι θα πει δουλειά.

Ξεκαθάρισε ότι το ΠΟΤΑΜΙ δεν έχει πρόβλημα με τις ημερομηνίες διεξαγωγής του ντιμπέιτ .

«Είναι ανοιχτές όλες οι ημερομηνίες για εμάς» είπε με νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top