Το Κίνημα του Παπανδρέου δεν κατεβαίνει στις εκλογές

«Τα οικονομικά μέσα που διαθέτουμε δεν επιτρέπουν να συμμετάσχουμε με αξιοπιστία σε μια τρίτη εκλογική μάχη»

Το Κίνημα του Παπανδρέου δεν κατεβαίνει στις εκλογές

Tην απόφαση να μην κατέβει στις εκλογές το Κίνημα ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών επισημαίνει πως τα «οικονομικά μέσα που διαθέτουμε δεν επιτρέπουν να συμμετάσχουμε με αξιοπιστία σε μια τρίτη εκλογική μάχη».

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του, το Κίνημα αγωνίστηκε ήδη σε δύο εκλογικές μάχες μέσα σε λίγους μήνες με πενιχρά μέσα, «απέναντι στις επιλογές και την απροκάλυπτα αρνητική στάση των κατεστημένων δυνάμεων της χώρας».

Ο κ. Παπανδρέου υπογραμμίζει πως «Ό,τι κάναμε δικαιώθηκε», ενώ σημειώνει ότι το Κίνημα πορεύτηκε πάντα με συνέπεια στις αρχές μας και με αξιοπρέπεια.

Παράλληλα, αναφέρει ότι συγκρούστηκε και συγκρούεται με κατεστημένες αντιλήψεις, πρακτικές και συμφέροντα και ευχαριστεί «όλους για τον αγώνα που δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε».

«Δυναμώνοντας το Κίνημά μας, ώστε να αποτελέσει τον καταλύτη της ανασυγκρότησης του προοδευτικού χώρου, προκειμένου να υπηρετήσουμε αποτελεσματικά και με συνέπεια τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και της χώρας. Ευχαριστώ προσωπικά, κάθε φίλο, κάθε μέλος, κάθε στέλεχος του Κινήματος», καταλήγει ο κ. Παπανδρέου.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top