«Σαν χταπόδια χτυπά» τους Λαφαζανικούς ο Λαζόπουλος-BINTEO

Άγνωστο παραμένει αν θα κατέβει ή όχι στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ ο ηθοποιός

«Σαν χταπόδια χτυπά» τους Λαφαζανικούς ο Λαζόπουλος-BINTEO

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, την ώρα που το όνομα του Λάκη Λαζόπουλου ακούγεται έντονα για δεύτερη φορά για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ο γνωστός ηθοποιός στηρίζει δημόσια τον Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύοντας επίθεση στον Παναγιώτη Λαφαζανη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "πρακτορείο 104.9" του αθηναϊκού πρακτορείου ο κ.Λαζόπουλος είπε χαρακτηριστικά για όσους συγκρότησαν το κόμμα της Λαϊκής Ενότητας πως «πάνω σε μια μαχαιριά που δίνει ο Σόιμπλε, πάνω στο ελληνικό σώμα, δεν μπορεί να έρχεσαι εσύ και να δίνεις άλλη μια. Χρειάζονται διαφορετικές απόψεις και διαφωνίες, αλλά όχι και εμφύλιος».

«Δεν μπορεί τα κόμματα της Αριστεράς να γίνουν σαν γριές, που πιάνουν το πλεκτό τους και λένε ωραία λόγια, και όταν έρχεται η ώρα να μην μπορούν να αποδώσουν κάτι, ή όταν χάνουν, να πέφτουν πάνω στον ίδιο τους τον εαυτό και να τον χτυπάνε» πρόσθεσε.

Τόνισε μάλιστα ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπέγραφαν ότι τους έδιναν οι ξένοι.

«Είναι άλλο πράγμα να πας προ-συνεννοημένος και να υπογράφεις ό,τι σου βάζουν μπροστά, και είναι άλλο πράγμα να αγωνίζεσαι, να χάνεις τη μάχημ γιατί ο εχθρός είναι ισχυρότερος και γιατί μπορεί να σου επιβάλει αυτά, που σου επιβάλλει».

Ο κ.Λαζόπουλος εκτιμά πως «το κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό δεν πρόκειται να φέρει καμία αλλαγή», ενώ με παράπονο εκφράζει την αγανάκτηση του για την πολιτική κατάσταση λέγοντας, πως «αντί να ενωθούμε προχωρούμε σε διαίρεση. Αντί να κάνουμε πολλαπλασιασμό κάνουμε διαίρεση».

Αν και ακόμη κανείς δεν γνωρίζει αν ο κ.Λαζόπουλος θα μπει ή όχι στις λίστες επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζουμε ότι στις εκλογές του Ιανουαρίου ο γνωστός ηθοποιός αρνήθηκε να είναι υποψήφιος λίγες μόνο εβδομάδες πριν τις κάλπες.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top