Απειλούν να τινάξουν στον αέρα τα ντιμπέιτ οι Χρυσαυγίτες με αποκλεισμό της ΕΡΤ

Έξαλλοι με την απόφαση να μην συμμετάσχει στην τηλεμαχία ο Μιχαλολιάκος

​Η απόφαση των πολιτικών αρχηγών για debate χωρίς τον γγ της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, προκάλεσε την αντίδραση του ακροδεξιού κόμματος με τον Ηλία Κασιδιάρη να προειδοποιεί, ότι θα αποκλείσουν την ΕΡΤ ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Το πόσο τρέμει την φωνή της Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής το σαθρό κατεστημένο των πολικάντηδων αποδείχθηκε περίτρανα για ακόμη μια φορά. Σύσσωμο το Μνημονιακό τόξο συνωμότησε και αποφάσισε τον αποκλεισμό του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από την στημένη και ελεγχόμενη προεκλογική τους "τηλεμαχία"» αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος του Ν.Μιχαλολιάκου.

«Η Χρυσή Αυγή θα αντιδράσει σε αυτήν την κατάφωρη παραβίαση της αρχής της πολυφωνίας και της συνταγματικής νομιμότητας με δυναμικές, νόμιμες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Η φωνή της αλήθειας δεν φιμώνεται!» προειδοποιούν οι Χρυσαυγίτες στην ίδια ανακοίνωση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης από την πλευρά του, έκανε λόγο για «στημένα ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών» και προειδοποίησε «γι' αυτό και εμείς θα αποκλείσουμε την ΕΡΤ με χίλια άτομα και θα ψάχνουν να βρουν στούντιο στο... Καρπενήσι για να πουν τα ψέματά τους οι πολιτικάντηδες της διαφθοράς και του μνημονίου».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top