Άφησαν τον Τσίπρα και έπιασαν στο στόμα τους τον Θεοδωράκη στην Λαϊκή Ενότητα

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον του επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ

Άφησαν τον Τσίπρα και έπιασαν στο στόμα τους τον Θεοδωράκη στην Λαϊκή Ενότητα

​Με τον Σταύρο Θεοδωράκη «τα έβαλε» η Λαϊκή Ενότητα, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε σήμερα ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, πως «αν δεν υπάρξει κυβέρνηση συμφωνίας θα έρθει τέταρτο μνημόνιο».

«Καταλαβαίνουμε την ανησυχία του μην τυχόν και δεν εφαρμοστεί το μνημόνιο», αναφέρει το κόμμα του Π.Λαφαζάνη για τον κ.Θεοδωράκη, κατηγορώντας τον επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για παραπληροφόρηση.

Η Λαϊκή Ενότητα τον κατηγορεί επίσης ότι «πίεζε αφόρητα να έρθει μια νέα μνημονιακή συμφωνία, την οποία και θα ψήφιζε με κλειστά μάτια».

Σύμφωνα με το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, η κατάργηση των μνημονίων είναι η μόνη λύση, αφού δεν φέρνουν καμία ελπίδα διεξόδου.

Όπως υπογραμμίζει η Λαϊκή Ενότητα, η χώρα «έχει μια καταστροφική πορεία επί πέντε χρόνια όχι γιατί δεν εφάρμοζε τα μνημόνια, αλλά ακριβώς επειδή εφάρμοζε τα μνημόνια που οδήγησαν σε ύφεση, κοινωνική λεηλασία και οικονομική ασφυξία».

«Η Λαϊκή Ενότητα, δύναμη πατριωτική, προοδευτική με ταξικό πρόσημο, με την αποφασιστική δύναμη και συμμετοχή του λαού, θα ανοίξει νέες λεωφόρους ανεξάρτητης λαϊκής κυριαρχίας έξω από μνημόνια και ξένες εξαρτήσεις», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το κόμμα του κ.Λαφαζάνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top