Φώφη και… Eurobasket αλλάζουν τις ημερομηνίες στο debate!

Από τις 10/9 οδεύει για το διήμερο 8-9/9 το πρώτο

Φώφη και…  Eurobasket αλλάζουν τις ημερομηνίες στο debate!
Άλλαξαν τα δεδομένα με τις ημερομηνίες για τα debate των πολιτικών αρχηγών για τα οποία αρχικά είχε διαρρεύσει, όπως είχε γράψει και το star.gr ότι κατόπιν συνεννόησης της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ο. Γεροβασίλη με την διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Π. Γαβρά, ορίστηκε να διεξαχθεί στις 10/9 η τηλεμαχία όλων των πολιτικών αρχηγών (πλην του Β. Μιχαλολιάκου με τον οποίο αρνήθηκαν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι υπόλοιποι) και στις 14/9 μόνο μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ. Μεϊμαράκη.
H παρουσία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Φ. Γεννηματά στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης στις 10/9 ήταν σύμφωνα με πληροφορίες η αφορμή να αναζητηθούν τελικά άλλες ημερομηνίες για το πρώτο debate, το οποίο προτείνεται να διεξαχθεί στις 8/-9/9, αν και ο κ. Μεϊμαράκης είχε προγραμματίσει επίσκεψη στο Στρασβούργο, ενώ στις 8/9 ο κ. Καμμένος θα βρίσκεται επίσης στη Θεσσαλονίκη.
Πάντως, το debate μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ. Μεϊμαράκη προτείνεται να διεξαχθεί στις 14/9, όπως είχε προγραμματιστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες ρόλο έπαιξε και το... eurobasket με την συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος, για αυτό και αναζητήθηκαν ημέρες χωρίς σημαντικό βραδινό αγώνα, ώστε να μην υπάρξουν δυσμενή συμπεράσματα σε βάρος του πολιτικού κόσμου, στην περίπτωση που το μπάσκετ ξεπερνούσε σε τηλεθέαση το debate!
Ανακοίνωση όμως για τις ημέρες διεξαγωγής των debate δεν υπάρχει μέχρι στιγμής και είναι άγνωστο αν οι νέες ημερομηνίες είναι οριστικές ή αν θα υπάρξουν αλλαγές και πάλι, ενώ ζήτημα υπάρχει και με τους όρους τους, όπως ήδη έθιξαν τόσο ο κ. Λαφαζάνης όπως και ο κ. Θεοδωράκης.
ΒΙΝΤΕΟ STAR
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top