Θεοδωράκης: Κυβέρνηση συνεργασίας για εφαρμογή της συμφωνίας ή 4o Μνημόνιο

«Η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα είναι από τις μεγαλύτερες στην πολιτική ιστορία»

Θεοδωράκης: Κυβέρνηση συνεργασίας για εφαρμογή της συμφωνίας ή 4o Μνημόνιο

«Ο τόπος δεν θα αλλάξει αν δεν υπάρξει μία μεγάλη κοινωνική συμμαχία τ��υ 51%. Με κόμματα που εκπροσωπούν το 30% ή το 35% της κοινωνίας δεν μπορούμε να έχουμε πολιτικές αλλαγές, αυτές που έχει ανάγκη η χώρα» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.

Όπως υποστήριξε, εάν δεν εφαρμοστεί η συμφωνία, «η χώρα θα πάει σε ένα τέταρτο μνημόνιο».

Ο ίδιος, κάλεσε τους πολίτες να ενισχύσουν το Ποτάμι για να επιβάλει μεγάλες συμμαχίες, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν θα συμμετέχει στην κυβέρνηση: «Δεν θα συμμετέχω σε κυβέρνηση. Δεν θέλω να γίνω υπουργός. Θέλω, με το παράδειγμά μου, να δώσω ένα μήνυμα στον κόσμο. Δεν άφησα τη δημοσιογραφία για να γίνω υπουργός, αλλά για να εισηγηθώ έναν άλλο τύπο πολιτικής».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού προέβλεψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει δραματική πτώση στις εκλογές, «από τις μεγαλύτερες στην πολιτική ιστορία» εκτιμώντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην κοινωνία».

Τέλος, ο κ. Θεοδωράκης αναφερόμενος στο ντιμπέιτ τόνισε ότι δεν μπορεί να γίνει με την παλιά μορφή όπου οι αρχηγοί είναι σε ένα πάνελ και μιλούν μόνο με τους δημοσιογράφους: «Δεν είμαστε εχθροί, είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, πρέπει να κάνουμε μεταξύ μας διάλογο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top