«Σφαλιάρα» προ εκλογών: Εγκαταλείπει τον Τσίπρα και διαλύεται η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ!

«Μας αφήνει αδιάφορους η επιλογή του καλύτερου διαχειριστή των μνημονίων»

«Σφαλιάρα» προ εκλογών: Εγκαταλείπει τον Τσίπρα και διαλύεται η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ!

Γερή «σφαλιάρα» στον Αλέξη Τσίπρα 19 μόλις ημέρες προ των εκλογών ρίχνει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία με ανακοίνωση-βόμβα γνωστοποιεί ότι εγκαταλείπει τον Αλέξη Τσίπρα και διαλύεται!

«Η νέα "περίοδος" στην οποία έχει εισέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ, συνιστά για εμάς, όχι μια τακτική ή μερική υποχώρησή του σε σχέση με τις επιδιώξεις και εξαγγελίες του, αλλά μια στρατηγική ήττα ή, ακόμα καλύτερα, μια χρεοκοπία» αναφέρει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία κάνει λόγο για «αδιαμφισβήτητο τέλος εποχής».

«Την κριτική που ασκούμε δεν τη θεωρούμε αυτο-δικαίωση. Αντίθετα, είναι αναγκαία μια αυτοκριτική όλων των συμμετεχόντων στο ΣΥΡΙΖΑ η οποία οφείλει να είναι δριμεία και σε βάθος» αναφέρεται στην ανακοίνωση, με τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ να επισημαίνει ότι θα στηρίξει «αριστερά, ριζοσπαστικά, αντικαπιταλιστικά ψηφοδέλτια».

«Η ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών, δηλαδή η επιλογή του καλύτερου διαχειριστή της μνημονιακής πραγματικότητας και η αναζήτηση μεταρρυθμίσεων σε προοδευτική(;) κατεύθυνση στην περιφέρεια του μνημονίου, μας αφήνει παγερά αδιάφορες/ους από αριστερή σκοπιά» επισημαίνει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ: Νεολαια ΣΥΡΙΖΑ.docx

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top