Από το "τσαντίρι" στις... λίστες του ΣΥΡΙΖΑ, ο Λαζόπουλος; Αναλυτικό ρεπορτάζ

H μάχη των ψηφοδελτίων και τα νέα ονόματα

Από το "τσαντίρι" στις... λίστες του ΣΥΡΙΖΑ, ο Λαζόπουλος; Αναλυτικό ρεπορτάζ

​Η μάχη των ψηφοδελτίων συνεχίζεται στα κόμματα. Ο προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ του Star Channel, Π.Μποτσαράκος αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και στην Μάρα Ζαχαρέα, όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις λίστες.

Επειδή μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχουν κλείσει τα ψηφοδέλτια λόγω της μικρής προεκλογικής περιόδου, έχει φουντώσει η συζήτηση στα κόμματα!

Στο επίκεντρο του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε σήμερα αν θα μπουν ή όχι στα ψηφοδέλτια οι βουλευτές που ψήφισαν «παρών» στο τρίτο πρόγραμμα στήριξης.

Σύμφωνα με τον κ.Μποτσαράκο, σήμερα επανήλθαν οι πληροφορίες ότι ο Λάκης Λαζόπουλος θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Το δεύτερο σημαντικό όνομα που ακούγεται είναι αυτό του συγγραφέα Λαοκράτη Βάσση, ο οποίος θεωρείται άτυπος σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και γκουρού της Αριστεράς. Επίσης ακούγεται έντονα και το όνομα του πρώην διοικητή του ΙΚΑ, Γ.Θεωνά, ενώ υπουργοί όπως οι κκ Μπαλτάς, Κοτζιάς, Μάρδας, Βερναδάκης και Σπίρτζης φαίνεται πως θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Νέα Δημοκρατία έχει ξεκινήσει μια συζήτηση για επανασυσπείρωση δυνάμεων. Έντονα ακούγεται το όνομα της πρώην υπουργού Μ.Γιαννάκου, αν και όπως είπε ο κ.Μποτσαράκος,ακόμη δεν έχει της έχει γίνει κρούση από το κόμμα. Παράλληλα στα ψηφοδέλτια της Β’Περιφέρειας Αθηνών πιθανόν θα ενταχθεί ξανά ο Γ.Παπαθανασίου.

Επίσης, δεν αποκλείεται στα ψηφοδέλτια της ΝΔ να είναι οι Ε.Αντώναρος, Α.Παπαμιμίκος,Σ.Ιωαννίδης.

Το σίγουρο είναι ότι στη ΝΔ θα τηρηθεί ευλαβικά ο κανόνας της λίστας σύμφωνα με το αποτέλεσμα που δόθηκε στις προηγούμενες εκλογές του Ιανουαρίου, όπως είχε δηλώσει αποκλειστικά στο Star, ο κ.Ε.Μεϊμαράκης.

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top