Αυτοκόλλητες Ζωή και Ραχήλ: Μαζί πέρασαν την χθεσινή Κυριακή με λουκ κοριτσίστικο (ΦΩΤΟ)

Οι αναρτήσεις στο Facebook και η επίθεση της Μακρή σε Τσίπρα και Καμμένο

Αυτοκόλλητες Ζωή και Ραχήλ: Μαζί πέρασαν την χθεσινή Κυριακή με λουκ κοριτσίστικο (ΦΩΤΟ)

​Σκιά της… Ζωής Κωνσταντοπούλου έχει γίνει η Ραχήλ Μακρή. Πίσω από κάθε συνάντηση, πίσω από κάθε φωτογραφικό καρέ, που αφορά την πρόεδρο της Βουλής, βρίσκεται και η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που πλέον ανήκει στην Λαϊκή Ενότητα. Έτσι έγινε και χθες Κυριακή στο γραφείο της κας Κωνσταντοπούλου στο κοινοβούλιο, όπου οι δυο τους συναντήθηκαν με το κίνημα "Δεν πληρώνω".

Οι κυρίες Κωνσταντοπούλου και Μακρή, ντυμένες trendy και χωρίς αυστηρά κοστούμια, αφού κουβέντιασαν με το ��ίνημα για πολλά ζητήματα -όπως το ζήτημα του αντιμνημονιακού αγώνα, της διαγραφής του δημόσιου χρέους, της υπεράσπισης του δημόσιου χαρακτήρα των κοινωνικών αγαθών κ.α-φωτογραφήθηκαν με χαλαρή διάθεση και πολλά χαμόγελα!

ραχιλ.jpg

Ιδιαίτερη εντύπωση πάντως έκανε το λουκ της προέδρου της Βουλής, η οποία σε αντίθεση με τις καθημερινές εμφανίσεις με τα σκούρα κοστούμια, φόρεσε ένα απλό μακό γκρι φουστάνι, τονίζοντας το πλούσιο ντεκολτέ της!

Στο ίδιο ύφος και η κολλητή της κα Ραχήλ, η οποία φρόντισε να εντυπωσιάσει με ένα φανταχτερό κολιέ, που είναι από τα αγαπημένα της αξεσουάρ!

Σήμερα πάντως η κα Μακρή ξύπνησε με... απολογητική και συνάμα επιθετική διάθεση! Με ανάρτηση της στο facebook, αφού άφησε αιχμές εναντίον των πρώην «συντρόφων» της κκ Τσίπρα και Καμμένο, ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στους ψηφοφόρους της, διαβεβαιώνοντας τους ότι δεν τους πρόδωσε.

ΡΑΧΗΛ.jpg00000000000akoιoiiiain -4(1).jpg

«Είμαι προσωπική επιλογή 13.000 πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Η συντριπτική πλειοψηφία των εντολέων μου, ξεκαθάρισαν την πρόθεση τους να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ εάν τους υποσχόμουν ότι θα παλέψω ενάντια στην οικονομική τελμάτωση του μνημονίου, εάν θα αποτελέσω φωνή για τα εθνικά θέματα, εάν θα διασφαλίσω τον δημόσιο πλούτο της Χώρας, εάν συνεχίσω να μάχομαι για τον τόπο μου εάν δεν τους προδώσω. Προαπαιτούμενα και μνημόνιο δεν ψήφισα… Μέχρι και την τελευταία ημέρα λειτουργίας της Βουλής κατέθετα Ερωτήσεις για τα ιατρεία των περιοχών του νομού Κοζάνης. Το όχι στην συνέχιση της λιτότητας το είπαν οι πολίτες στον Αλέξη Τσίπρα με ποσοστό 62% στην Κοζάνη. Αυτός δεν σεβάστηκε ούτε τους Κοζανίτες, ούτε τους υπόλοιπους Έλληνες. Προσωπικά μπορώ να κοιτάω στα μάτια όλους όσους με ψήφισαν και να τους πω: “Δεν σας πρόδωσα. Είμαι απλός στρατιώτης στον πόλεμο κατά των χαραμοφάηδων που μας κορόιδευαν, για δεκαετίες. Όποιος εξακολουθεί να έχει τα κότσια μπορεί να πολεμήσει στο πλευρό μου. Για τους υπόλοιπους καλή επιστροφή στο μεγάλο μαντρί”. Όταν με διέγραψαν από τους ΑΝΕΛ τους ευχήθηκα "καλή επιστροφή στο μεγάλο μαντρί". Σήμερα οι πράξεις τους με δικαίωσαν και το μνημονικό μαντρί τους υποχρέωσε να ζητούν συγνώμη που ήταν “αντιμνημονιακοί” και να κόβουν συντάξεις για μια καρεκλίτσα υφυπουργείου» έγραψε μεταξύ άλλων.

raxil2jpg.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top