Στην Κω ο Μουζάλας:Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του νησιού για το μεταναστευτικό-ΦΩΤΟ

Χωρίς κοστούμι μ'ένα σάκο στον ώμο σαν τον Βαρουφάκη o υπουργός!

Στην Κω ο Μουζάλας:Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του νησιού για το μεταναστευτικό-ΦΩΤΟ

​Χαλαρός, casual ντυμένος, χωρίς κοστούμια και γραβάτες ο αναπληρωτής υπουργός για θέματα Μετανάστευσης, Ιωάννης Μουζάλας μ' ένα σάκο στον ώμο, που θύμισε πολύ ... τον Γιάνη Βαρουφάκη, επισκέφτηκε την Κω, ώστε να δει από κοντά την μεγάλη «πληγή» του νησιού με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

DSCN8279.jpg

DSCN8280.jpg

Ο κ.Μουζάλας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιώργο Κυρίτση, τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ Αθανάσιο Γιανννόπουλο και τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σεβαστιανό Μαραγκό και τόνισε ότι «το προσφυγικό είναι ένα από τα κύρια θέματα, που απασχολεί την υπηρεσιακή κυβέρνηση και απαιτεί διαχείριση και όχι διεκπεραίωση, είναι το οξύτερο πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα νησιά».

DSCN8288.jpg

DSCN8287.jpg

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Κω τόνισε «ότι με τη σημερινή συνάντηση, διαπιστώνω ότι τουλάχιστον αυτή την περίοδο έχουμε έναν συνομιλητή αξιόπιστο και όχι αυτό το οποίο ζήσαμε την προηγούμενη περίοδο», αφήνοντας αιχμές για την πρώην Υπουργό κ.Τασία Χριστοδουλοπούλου.

«Ο πρώτος στόχος που θέσαμε είναι να μπορέσουμε να διεκπεραιώσουμε μεγάλο αριθμό, κυρίως Πακιστανών και άλλων μη Σύριων, που έχουν παραμείνει στην Κω αρκετό διάστημα, και κάνουμε μια προσπάθεια αντίστοιχη με αυτή πο�� κάναμε στο κλειστό γυμναστήριο να δώσουμε έναν χώρο στη διεύθυνση αλλοδαπών της Ελληνικής Αστυνομίας» πρόσθεσε ο κ. Κυρίτσης.

DSCN8285.jpg

Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Αθ. Γιανννόπουλος τόνισε πως «μεταφέρθηκε στο νησί η καλύτερη κινητή μονάδα που διαθέτει το υπουργείο Υγείας, η οποία θα τοποθετηθεί στο σημείο, που θα μας υποδείξει ο Δήμαρχος, για να μπορέσουμε με επιστημονική επάρκεια να καλύψουμε σε επίπεδο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας τις ανάγκες όλων αυτών των προσφύγων».

DSCN8275.jpg

Δείτε επίσης:

Γ.Μουζάλας: Από μαιευτήρας με ατού στον τοκετό στο νερό, υπουργός για το μεταναστευτικό-ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ kosnews

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top