Καταγγέλλει σχέδιο των δανειστών με πιθανό συνεργό το Βαρουφάκη ο Καμμένος!

«Γιατί όχι και δραχμή αν υπήρχε προοπτική;» λέει τώρα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Καταγγέλλει σχέδιο των δανειστών με πιθανό συνεργό το Βαρουφάκη ο Καμμένος!

«Eφαρμόσαμε την εντολή του λαού να συγκρουστούμε με τους δανε��στές για να βγει η Ελλάδα απ' τα μνημόνια» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δοκίμασε τα πάντα αλλά είχε τελικά να επιλέξει μεταξύ της διάλυσης της χώρας ή του εθνικού δρόμου.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ –μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha- τόνισε στη συνέχεια πως δεν θα έλεγε «όχι» στη δραχμή «εάν υπήρχε δρόμος με προοπτική», ενώ κατηγόρησε τους δανειστές για σχέδιο να βγάλουν την Ελλάδα από την Ευρώπη «για να γλιτώσουν από τα 3 εκ. πρόσφυγες». Μάλιστα, δεν δίστασε να αναρωτηθεί εάν σε αυτό το σχέδιο τους οι δανειστές είχαν και συνεργό τον Γιάνη Βαρουφάκη, λέγοντας πως «αυτό θα το κρίνει η ιστορία»!

«Το να ρίξω την κυβέρνηση θα ήταν το πιο εύκολο, εγώ δεν θα εγκατέλειπα τον Τσίπρα, πάλεψε σαν θηρίο» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος σημειώνοντας ότι ήρθε η ώρα της συνεργασίας της έντιμης δεξιάς με την έντιμη αριστερά.

Ο κ. Καμμένος επέμεινε στον χαρακτήρα του αντιμνημονιακού, ενώ για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι δεν της αξίζει να είναι «μαζί με τους μηδενιστές που δεν έχουν πρόταση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top