Σφοδρή επίθεση Θεοδωράκη στον Τσίπρα

Τάχθηκε υπέρ μιας ισχυρής κυβέρνησης συνεργασίας

Σφοδρή επίθεση Θεοδωράκη στον Τσίπρα

​Νέα επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Σταύρος Θεοδωράκης από την Θεσσαλονίκη, όπου δίνει τον προεκλογικό του αγώνα.

Όπως είπε ο κ.Θεοδωράκης για τον πρώην πρωθυπουργό, μετά από επτά μήνες διακυβέρνησης μπορούμε να εξετάσουμε ποιος είναι το παιδί του συστήματος και ποιος έμεινε στα λόγια.

«Ο κ.Τσίπρας έκανε όλα τα λάθη του παρελθόντος και μερικά δικά του», είπε και διερωτήθηκε:«Πιστεύει κανείς ότι άλλαξαν οι όροι για το δημόσιο επί ΣΥΡΙΖΑ;».

«Καθ��μερινά έχουμε πράξεις διορισμού ημετέρων. Είναι η συνέχεια του παλιού συστήματος», πρόσθεσε, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, ο κ.Θεοδωράκης κατηγόρησε την κυβέρνηση Τσίπρα ότι βοήθησε τους στυλοβάτες του παλιού συστήματος, τονίζοντας ότι «τίποτα απ' αυτά που έλεγε περί σύγκρουσης με τη διαπλοκή δεν έγινε πράξη».

Ο κ.Θεοδωράκης έστρεψε τα βέλη του και κατά της ΝΔ, για την οποία σημείωσε πως «ευθύνεται για την κατάσταση της χώρας. Η ΝΔ είναι αυτή που έδινε υποσχέσεις στον κόσμο, δεν εφάρμοσε τίποτα και μετά δεν έκανε τις μεταρρυθμίσεις που έπρεπε». «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν την ίδια λογική. Τη λογική του πελατειακού κράτους», πρόσθεσε.

Τέλος, ο κ.Θεοδωράκης εξέφρασε την ανάγκη να υπάρξει μια ισχυρή κυβέρνηση συνεργασίας, που θα εκφράζει τουλάχιστον το 51% του εκλογικού σώματος, υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα του δεν συναινεί σε λύσεις, που δεν εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top