Επιμένει ο Αλέξης Μητρόπουλος:«Θα εκπλαγείτε με τα όσα θα αποκαλύψω σήμερα»

«Θεωρώ αδιανόητο ο Αλέξης Τσίπρας να με αφήσει εκτός των ψηφοδελτίων»

Επιμένει ο Αλέξης Μητρόπουλος:«Θα εκπλαγείτε με τα όσα θα αποκαλύψω σήμερα»

​Έτοιμος να μας αφήσει όλους έκπληκτους με αυτά που θα αποκαλύψει στην σημεριν�� του συνέντευξη Τύπου δηλώνει ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος περνά στην αντεπίθεση για την υπόθεση φοροδιαφυγής που φέρεται να τον άφησε εκτός λίστας ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τις απειλές αυτοκτονίας, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, θα κάνει σήμερα αποκαλύψεις, παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, τις οποίες όπως υποστηρίζει δεν τις έχουμε καν φανταστεί:

«Επειδή υπηρετώ την αλήθεια, θα εκπλαγείτε με την αλήθεια που θα αποκαλύψω σήμερα. Δεν έχετε φανταστεί αυτό που έχει συμβεί με πρωτοβουλίες ορισμένων υπηρεσιακών προσώπων και όχι τόσο πολιτικών στην υπόθεση μου. Δεν υπάρχει προηγούμενο ούτε στην Ευρώπη με αυτό που μου έχει συμβεί».

Παρά την διπλή διάψευση από Χρήστο Σπίρτζη και Παναγιώτη Νικολούδη, με τον πρώτο να δηλώνει πως δεν έχει καμία γνώση της υπόθεσης και ουδεμία εμπλοκή και τον δεύτερο να ανακοινώνει πως δεν γνωρίζει αν έγινε ή δεν έγινε, οποιαδήποτε παρέμβαση στην υπόθεση του κ. Αλέξη Μητρόπουλου και ότι δεν είπε σε οποιονδήποτε, ότι έγινε παρέμβαση από κάποιον υπουργό στην ως άνω υπόθεση, ο Αλέξης Μητρόπουλος, επιμένει λέγοντας:

«Με αυτά τα στοιχεία που θα δείξω στο Πανελλήνιο, θα δείτε όλοι πως δεν υπάρχει ηθική και νομιμοποιητική βάση! Δεν ξέρω ποιος θέλει να με φάει. Στην πολιτική μπήκα αργά. Ποιος θέλει να με φάει;»

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για τα όσα υποστήριξε για τον Χρήστο Σπίρτζη, τα… γύρισε, λέγοντας:

«Ανέφερα τις διαθέσεις κάποιων. Δεν ξέρω καν αν ονομάτισα τον καλό μου φίλο, γιατί είναι πολύ καλός μου φίλος. Είπα ότι υπάρχουν προθέσεις».

Στην ερώτηση αν θα είναι τελικά υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, απάντησε:

«Σήμερα θα αποδείξω με στοιχεία τα οποία έχει ο Πρόεδρος αλλά θα του τα ξαναπάμε, ότι δεν υπάρχει ηθική, κομματική, νομιμοποιητική βάση αποκλεισμού μου από τα ψηφοδέλτια».

Όσο για το αν θα τον δούμε να συμπορεύεται με την Ζωή Κωνσταντοπούλου;Τόνισε πως «ως πρώτος βουλευτής Περιφέρειας Αττικής και το δημοφιλέστερο στέλεχος του Τσίπρα, δεν έχω μπει στη λογική να τον υπονομεύσω ή να συζητήσω κάτι άλλο», δηλώνοντας σίγουρος πως τελικά ο Αλέξης Τσίπρας μετά τις αποκαλύψεις που θα κάνει σήμερα, δεν θα τον βγάλει εκτός ψηφοδελτίων:

«Θεωρώ αδιανότητο με αυτό που θα αποδείξω σήμερα, ο Πρόεδρος να κάνει κάτι τέτοιο!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top