O Σπίρτζης απαντά στο «κάρφωμα» Μητρόπουλου: «Δεν έχω καμία εμπλοκή.Μην γίνουμε ΠΑΣΟΚ»

«Δεν έχω καν γνώση της υπόθεσης! Δεν βρίσκομαι εδώ για υπουργικούς θώκους ούτε για βουλευτική θέση»

O Σπίρτζης απαντά στο «κάρφωμα» Μητρόπουλου: «Δεν έχω καμία εμπλοκή.Μην γίνουμε ΠΑΣΟΚ»

​Απάντηση στο «κάρφωμα» που δέχτηκε από τον Αλέξη Μητρόπουλο έδωσε ο Χρήστος Σπίρτζης, κάνοντας παρέμβαση στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε την δική του θέση αναφορικά με όσα είπε για εκείνον ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος όπως έχει ήδη γράψει το star.gr τον κατονόμασε, κατηγορώντας τον για εσωκομματικό «μαχαίρωμα», επειδή όπως πιστεύει ήταν εκείνος που ξέθαψε την υπόθεση της άρσης της ασυλίας του, ώστε να μην μπει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Σπίρτζης σχολίασε τα παραπάνω, λέγοντας:

«Επειδή ακούστηκε το όνομα μου, θέλω να δηλώσω πως ποτέ στην πορεία μου δεν δίστασα να συγκρουστώ τόσο εντός στο τραπέζι των συζητήσεων, όσο και δημόσια με συγκεκριμένα συμφέροντα, με ΜΜΕ, με ανθρώπους που σπεκουλάριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ και συντρόφους μου. Με την υπόθεση του συντρόφου δεν έχω καμία εμπλοκή, ούτε γνώση της υπόθεσης. Δήλωσα στον Πρόεδρο ότι είμαι διαθέσιμος και στα όργανα για οποιαδήποτε Περιφέρεια και για οποιαδήποτε θέση εκλόγιμη και μη.Δεν βρίσκομαι εδώ ούτε για υπουργικούς θώκους, ούτε για βουλευτική θέση. Όσοι προερχόμαστε από σοσιαλιστικό χώρο, έχουμε δει πως ένα ριζοσπαστικό κόμμα μεταλλάσσεται σε συστημικό κόμμα. Να υπηρετήσουμε και να διασφαλίζουμε πολιτική που δεν θα ξεφτίσει. Να μην αφήσουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ΠΑΣΟΚ» κατέληξε.





Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top