Μεϊμαράκης: τι λέει για τυχον μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Η λύση των προβλημάτων απαιτεί εθνική συνεννόηση και λογική»

Μεϊμαράκης: τι λέει για τυχον μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

​«Το τανγκό θέλει δύο», δηλώνει με νόημα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», πως είναι υπέρμαχος της συνεννόησης, καθώς θεωρεί ότι «στην πολύ κρίσιμη περίοδο που διανύουμε η λύση των προβλημάτων απαιτεί εθνική συνεννόηση και λογική».

Παρότι εμφανίζεται βέβαιος ότι το κόμμα του θα είναι πρώτο στις επερχόμενες εκλογές, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το ζητούμενο στην πολιτική δεν είναι “τσάι και συμπάθεια”, αλλά η αξιοπιστία, η εμπιστοσύνη, η αποτελεσματικότητα», λέει ο κ. Μεϊμαράκης για την απελθούσα κυβέρνηση και συνεχίζει: «δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να το παίζει θύμα και αφελής» προσθέτει. Μάλιστα, δηλώνει πως έχει πολλά ερωτήματα για τη στάση που κρατά ο κ. Τσίπρας έναντι των όσων λέει ο μέχρι πρότινος υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης και, αφού αναρωτιέται αν σε αυτή την υπόθεση «καλύπτει κανείς κανέναν;», δηλώνει «οφείλουμε να το ψάξουμε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top