Σφοδρή επίθεση Μεϊμαράκη σε Τσίπρα: «Έχει καθεστωτική νοοτροπία»

«Αποδεικνύεται ότι σε όλα είπε ψέματα, καθώς έγιναν τα ακριβώς αντίθετα»

Σφοδρή επίθεση Μεϊμαράκη σε Τσίπρα: «Έχει καθεστωτική νοοτροπία»

​Με σκληρά λόγια μίλησε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης για τον Αλέξη Τσίπρα, καταλογίζοντας του «καθεστωτική νοοτροπία», στην προεκλογική του ομιλία στη Χαλκίδα. «Αρνήθηκε τη συνεργασία με όλους, δεν θέληση ούτε να μας δει, ούτε να συζητήσουμε» εξήγησε.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο έργο του ΣΥΡΙΖΑ όσο ήταν στο τιμόνι της χώρας, υπενθυμίζοντας πως ο κ. Τσίπρας είχε τάξει το σκίσιμο των μνημονίων, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. «Αποδεικνύεται ότι σε όλα είπε ψέματα, καθώς έγιναν τα ακριβώς αντίθετα» διευκρίνισε.

«Έφερε μία επώδυνη συμφωνία, μείωσε τις συντάξεις, ας γύρισε στην ύφεση» συμπλήρωσε, ενώ τόνισε ότι επέβαλαν παλιές αντιλήψεις, την ώρα που μας πουλούσαν το «νέο». «Τους μάθαμε, τώρα δεν τους εμπιστευόμαστε» ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι «η ελπίδα έδωσε τη θέση της στον φόβο».

«Στις 20 ψηφίζουμε, στις 21 έρχεται το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων», ενώ κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν σταθερή κυβέρνηση τετραετίας με βασικό κορμό τη Ν.Δ.

Ο κ. Μεϊμαράκης, περιγράφοντας το δίλημμα των εκλογών, υπογράμμισε ότι ή η χώρα θα κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα ή θα συνεχίσει στο δρόμο της ανασφάλειας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top