Καμμένος σε Χαϊκάλη: Δώσε εξηγήσεις για την offshore ή σε βγάζω από τις λίστες

Διορία 24 ωρών για να αποδείξει όσα ισχυρίζεται ο πρώην υφυπουργός

Καμμένος σε Χαϊκάλη: Δώσε εξηγήσεις για την offshore ή σε βγάζω από τις λίστες

Εντολή να αποδείξει με έγγραφα εντός 24 ωρών όσα ισχυρίζεται για την ύπαρξη της offshore εταιρείας στην Κύπρο έχει δώσει ο Πάνος Καμμένος στον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος κινδυνεύει να βρεθεί εκτός των ψηφοδελτίων των ΑΝΕΛ.

Όπως επιβεβαίωσε ο Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, o Πάνος Καμμένος θα καλέσει τον πρώην υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο γραφείο του σήμερα και «θα του του ζητήσει μέσα σε 24 ώρες να ξεδιαλύνει με έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία τα όσα δηλώνει προφορικά».

«Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να τα προσκομίσει για άμεσο έλεγχο στην υπηρεσία της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής και να τα παραδώσει και στον αρμόδιο Υπουργό για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη» είπε ο κ. Κουίκ, διευκρινίζοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «θέλουν διαφάνεια και όχι σκιές, πόσω μάλλον στο εσωτερικό τους. Δίνουν ανελέητο αγώνα εναντίον όσων τους λασπολογούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποδέχονται την συγκάλυψη και ότι αν χρειαστεί δεν παίρνουν τις αυτονόητες προβλεπόμενες αποφάσεις τους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top