Μεϊμαράκης:Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί ο κ.Τσίπρας μας πάει σε εκλογές

"Ακόμη και οι Ευρωπαίοι έφαγαν το παραμύθι του"

Μεϊμαράκης:Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί ο κ.Τσίπρας μας πάει σε εκλογές

​Νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης το βράδυ της Πέμπτης, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι ακόμη και «οι Ευρωπαίοι έφαγαν το παραμύθι του».

«Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πειστικά, γιατί ο κ.Τσίπρας μας πάει σε εκλογές» είπε στον Alpha o κ.Μεϊμαράκης, χαρακτηρίζοντας τον «αμετανόητο».

Ο πρόεδρος της ΝΔ, σημείωσε ότι οι εκλογές γίνονται δίχως να έχουν χρόνο να ενημερωθούν οι πολίτες, καταλογίζοντας στον κ.Τσίπρα, ότι δεν μπορεί να βρει «δικαιολογίες, γιατί μας πηγαίνει στις εκλογές».

«Τι έρχεται να πει; Ότι θα αλλάξει το μνημόνιο που υπέγραψε; Στο τέλος θα γίνει... αντιμνημονιακός» υπογράμμισε και έκανε λόγο για στήριξη άνευ προηγουμένου της προηγούμενης Βουλής στον Πρωθυπουργό, σε βαθμό που θα μπορούσε να γίνει «εθνικός ηγέτης».

«Είχε την στήριξή μας για να μην κάνει εκλογές», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι οι αρχηγοί τριών κομμάτων εξήγησαν στον κ.Τσίπρα ότι απαιτείται σταθερότητα και όχι εκλογές.

«Είναι δυνατόν την τετραετή θητεία να την κάνει σε έξι μήνες;», διερωτήθηκε και σχολίασε πως «θεωρεί πως η Ελλάδα είναι Κουμουνδούρου, για να λύσει τα εσωκομματικά του».

Ο κ.Μεϊμαράκης τόνισε την ανάγκη να αλλάξει για λίγους έστω μήνες ο ΦΠΑ 23% στην Παιδεία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top