Μαξίμου σε Μεϊμαράκη: Εκπροσωπείς τα πιο φθαρμένα υλικά του παλαιού πολιτικού συστήματος

«Κάνει απελπισμένες προσπάθειες να ξεχάσει τα πεπραγμένα της ΝΔ»

Μαξίμου σε Μεϊμαράκη: Εκπροσωπείς τα πιο φθαρμένα υλικά του παλαιού πολιτικού συστήματος

Στην αντεπίθεση πέρασε το Μέγαρο Μαξίμου μετά τα βέλη Μεϊμαράκη στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση στην ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ.

«O κ. Μεϊμαράκης πολιτεύεται με κύρια εργαλεία του το απαράμιλλο προσωπικό του ύφος και τις συνεχείς αντιφάσεις. Πότε δηλώνει ότι "ο Τσίπρας κάνει εκλογές για να φύγει" και πότε ότι "ο Τσίπρας έσκαβε τον τάφο μας από τις 12 Ιουλίου". Στο ενδιάμεσο δηλώνει την διαθεσιμότητα της ΝΔ για συμμετοχή "σε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα" επισημαίνουν κύκλοι της κυβέρνησης.

«O κ. Μειμαρά��ης μπορεί να είναι νέος στην αρχηγία της ΝΔ, αλλά δεν είναι καθόλου νέος στην πολιτική. Γνωρίζει πολύ καλά τα πεπραγμένα του κόμματος του στην κυβέρνηση, παρόλο που κάνει απελπισμένες προσπάθειες για να τα “ξεχάσει”. Όπως ο ελληνικός λαός γνωρίζει καλά τι σήμαινε η περιβόητη ”ανάπτυξη” αλά ΝΔ για τα φτωχά λαϊκά στρώματα και πόσο ακριβά πλήρωσε τη “σταθερότητα” της διαπλοκής και της διαφθοράς» προσθέτουν οι ίδιοι κύκλοι και καταλήγουν: «Δεν υπάρχει κανένα νέο ξεκίνημα από τα πιο φθαρμένα και απαξιωμένα υλικά του παλιού πολιτικού συστήματος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top