«Απασφάλισε» ο Μεϊμαράκης: Λίγος και ψεύτης ο Τσίπρας – Έφερε το πιο επώδυνο και άδικο Μνημόνιο

«Ποτέ άλλοτε ένας πρωθυπουργός δεν κατάφερε τόσο μεγάλο κακό σε τόσο λίγο χρόνο»

Η προεκλογική περίοδος απέχει (επίσημα) μόλις λίγες ώρες και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης απασφάλισε με σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε λίγο και ψεύτη.

«Είπε ψέματα που κόστισαν πάρα πολλά και εξευτέλισαν τον πολιτικό διάλογο και τον πολιτικό κόσμο. Ποτέ άλλοτε ένας πρωθυπουργός δεν κατάφερε τόσο μεγάλο κακό σε τόσο λίγο χρόνο» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα δεν αντέχει «άλλη αστάθεια και αβεβαιότητα, ούτε ανεύθυνους να παίζουν τη χώρα» και χαρακτηρίζοντας τον κ. Τσίπρα «αφελή και άσχετο».

Ο κ. Μεϊμαράκης συνέχισε σε έντονο ύφος λέγοντας πως η κυβέρνηση «δραπετεύει» γιατί βιάζεται να φύγει «πριν έρθουν οι λογαριασμοί και πριν ο κόσμος νιώσει τις συνέπειες της ασυνέπειάς τους στην τσέπη του», ενώ πρόσθεσε ότι ο κ. Τσίπρας έλεγε ότι θα καταργήσει το Μνημόνιο και έφερε «το πιο επώδυνο και άδικο Μνημόνιο».

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι το κόμμα έβαλε πλάτη και όποτε χρειάστηκε «είπε “ναι” στη Βουλή και μιλά με όλους», ενώ εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή τη χθεσινή του συνέντευξη: «Την ώρα που εμείς στηρίζαμε τα μεγάλα και την παραμονή της χώρα στην ευρωζώνη, εκείνος ασχολιόνταν με τα μικρά και ετοιμάζονταν για εκλογές, αφού είπε σε συνέντευξη του ότι από τις 12 Ιουλίου σκέφτονταν τις κάλπες. Αποδείχθηκε πως είναι μικρός και λίγος. Εκείνος έσκαβε τον λάκκο μας την ώρα μας που εμείς δίναμε στήριξη».

Ο κ. Μεϊμαράκης μίλησε για την επόμενη των εκλογών τονίζοντας ότι η πολιτική σταθερότητα απαιτεί ειλικρίνεια, συναινέσεις και έντιμες συνεργασίες, ενώ για μία ακόμη φορά εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ΝΔ θα είναι το πρώτο κόμμα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε σύνθημα νίκης και κάλεσε σε πανστρατειά τους βουλευτές της ΝΔ: «Θα πάμε συντεταγμένα και με ομοιογενή πολιτικό λόγο γιατί είναι ώρα μάχης και στη μάχη πειαθρχούμε. Ξεκινάμε μια νέα μάχη και τη μάχη αυτήν υποχρεούμαστε να την κερδίσουμε και μπορούμε να την κερδίσουμε. Το γήπεδο της Ευρώπης δεν το αφήνουμε στον κ. Τσίπρα για να παίξει. Εμείς κρατήσαμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη».

Αναφορικά με τα ψηφοδέλτια, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι θα καταρτιστούν βάσει των σταυρών των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου γιατί θα ήταν «αντιδεοντολογικό να παρέμβει ένα πρόσωπο στη βούληση των ψηφοφόρων κάθε νομού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top