Στόχος του Θεοδωράκη ένα ποσοστό άνω του 6%

«Ο Τσίπρας μου ζήτησε να βοηθήσω όταν ένιωσε απομονωμένος»

Στόχος του Θεοδωράκη ένα ποσοστό άνω του 6%

«Ένα μεγάλο ποσοστό άνω του 6%» είναι ο στόχος του Ποταμιού για τις εκλογές, όπως τον προσδιόρισε o Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο Mega.

«Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε, έχουμε ανθρώπους, σχέδια και λύσεις» είπε ο πρόεδρος του Ποταμιού, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι υποχρεωμένος να συνεργαστεί ακόμη και με τον διάβολο για το καλό της χώρας.

Συνεχίζοντας, ο κ. Θεοδωράκης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως διαπράττει ύβρι λέγοντας ότι «δεν μπορεί να λέει “όποιον και να ψηφίσετε, εγώ δεν θα συνεργαστώ μαζί του” γιατί ο λαός επιβάλλει τις συνεργασίες».

Ο πρόεδρος του Ποταμιού δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός του ζήτησε προσωπικά να βοηθήσει «όταν ένιωσε απομονωμένος από τους Ευρωπαίους», ενώ αποκάλυψε ότι στις επαφές του με τον Γιούνκερ απάντησε στον πρόεδρο της Κομισιόν ότι εμπιστεύεται τον Αλέξη Τσίπρα, «αν και δεν το πίστευα».

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στο Μνημόνιο, το οποίο χαρακτήρισε «τελευταίο οδικό χάρτη», διευκρινίζοντας ότι δεν είναι καταστροφική συμφωνία αλλά «επιδέχεται πολλών βελτιώσεων γιατί έγινε άρπα κόλλα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top