Εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου θέλει πάση θυσία ο Καμμένος

"Δεν αφορούν σε τίποτα οι συζητήσεις για σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών"

Εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου θέλει πάση θυσία ο Καμμένος

​Σε αντίθεση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ε.Μεϊμαράκη, ο οποίος ζητά δύο συσκέψεις πολιτικών αρχηγών, ο Πάνος Καμμένος φαίνεται πως δεν θέλει ούτε μία!

«Δεν αφορούν σε τίποτα οι συζητήσεις για σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών. Δεν μπορεί να περιμένει ούτε η ελληνική οικονομία, που με τη νέα χρηματοδότηση πρέπει να κάνει μια καινούργια αρχή, με την κατάργηση των capital controls, αλλά ούτε σοβαρά θέματα, όπως το θέμα της μετανάστευσης» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αφήνοντας αιχμές για τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Ε��είνοι, οι οποίοι σήμερα έρχονται να μιλήσουν για άλλες λύσεις, που δεν υπάρχουν, θα πρέπει να σκεφθούν ότι Ελλάδα εκτός Ευρώπης - με την επιθυμία ακόμα και των Γερμανών περί Grexit - σημαίνει 3.000.000 μετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να πάρουν το "μαγικό χαρτί" για την Ευρώπη» σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Πάμε μπροστά, γρήγορα στις εκλογές, στις 20 Σεπτεμβρίου, για να συνεχίσει η κυβέρνηση το έργο της, για να πάμε με σταθερότητα στο αύριο» πρόσθεσε με νόημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top