Λαφαζάνης στον Θεοδωράκη: Θα κατέβουμε στις εκλογές ότι και να λες αγαπητέ Μίκη

Αρνητικά απάντησε στην επιστολή του μουσικοσυνθέτη ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας

​«Θα ακολουθήσουμε το “ΟΧΙ” μέχρι τέλους». Αυτό απαντά με ανοιχτή επιστολή του o Παναγιώτης Λαφαζάνης, στον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος προέτρεψε τον πρόεδρο της «Λαϊκής Ενότητας», να μην κατέβει στις εκλογές, υποστηρίζοντας ότι «δεν μπορείς να χτυπήσεις το σύστημα, μέσα από το σύστημα, γιατί τελικά θα γίνεις και εσύ σύστημα».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι οι πρώην υπουργοί και βουλευτές που ακολουθούν τη «Λαϊκή Ενότητα» είχαν την «ευκαιρία» να συμβιβασθούν και να παραμείνουν στην κυβέρνηση και στην κυβερνητική Κοινοβουλευτική Ομάδα ,αλλά δεν το έπραξαν. «Δεν θα συμβιβασθούν και αύριο όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίσουμε, θα ακολουθήσουμε το "ΟΧΙ" μέχρι τέλος» τονίζει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο κ.Λαφαζάνης διαβεβαιώνει τον κ.Θεοδωράκη, ότι ο ίδιος και οι συμμετέχοντες στη «Λαϊκή Ενότητα» είναι έτοιμοι, «έτσι και αλλιώς και ανεξάρτητα από τη δεδομένη συμμετοχή μας στην εκλογική μάχη, να συναντηθούμε στο Παλλαϊκό Μέτωπο, στο οποίο μας καλείς».

Δείτε στο αρχείο Word όλη την επιστολή Λαφαζάνη

Η επιστολή Λαφαζάνη.docxΗ επιστολή Λαφαζάνη.docx

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top