Η Κωνσταντοπούλου φτιάχνει δικό της κόμμα και προτείνει συνεργασία σε Λαφαζάνη

Θα προσεγγίσει και τον Γλέζο – Αναμένονται ανακοινώσεις τα επόμενα 24ώρα

Η Κωνσταντοπούλου φτιάχνει δικό της κόμμα και προτείνει συνεργασία σε Λαφαζάνη

Το κοστούμι του πολιτικού αρχηγού προβάρει η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία είναι έτοιμη να ανακοινώσει τα επόμενα 24ώρα το δικό της κόμμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πρόεδρος της Βουλής αναμένει την προκήρυξη των εκλογών και τη διάλυση της Βουλής για να ανακοινώσει τον νέο πολιτικό φορέα, ο οποίος θα συνεργαστεί με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη στη μορφή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτή η λύση φαίνεται να προκρίνεται, επειδή αφενός η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν επιθυμεί να ενταχθεί στη Λαϊκή Ενότητα υπό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και αφετέρου επειδή αυτό το ”χαλαρό” σχήμα μπορεί να προσελκύσει και άλλες οργανώσεις» τονίζουν συνεργάτες της κας Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πρόεδρος της Βουλής έχει προσεγγίσει με επιστολή και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο, ο οποίος έχει αποστασιοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι δρόμοι της ελπίδας τους οποίους έχουμε βαδίσει αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν μονόδρομοι ούτε αδιέξοδα στη δημοκρατία και όσο ο λαός είναι ενεργός και όσο υπάρχουν εκπρόσωποί του αποφασισμένοι να μην τον προδώσουν» αναφέρει –μεταξύ άλλων- στην επιστολή της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top