Πάλι άφησαν στα κρύα του λουτρού την Κωνσταντοπούλου-Ακόμη και ο Γλέζος προτίμησε τη Νάξο!

Δεν έγινε η συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις στην Ολομέλεια λόγω έλλειψης απαρτίας

Πάλι άφησαν στα κρύα του λουτρού την Κωνσταντοπούλου-Ακόμη και ο Γλέζος προτίμησε τη Νάξο!

​Δεν πραγματοποιήθηκε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τις γερμανικές οφειλές, καθώς δεν υπήρξε απαρτία, αλλά μόνο 18 βουλευτές!

Στη συνεδρίαση που συγκάλεσε η Πρόεδρος της Βουλής παρευρέθηκε μόνο η Λαϊκή Ενότητα και τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν διαφωνήσει με την κυβέρνηση (Ζωή Κωνσταντοπούλου, Νάντια Βαλαβάνη. Κώστας Ζαχαριάς).

Τα κενά έδρανα εκνεύρισαν την κα Κωνσταντοπούλου, η οποία κατήγγειλε ότι κάποιοι θέλουν τη Βουλή «κλωτσοσκούφι στα χέρια εκείνων που απεργάζονται την κατάλυση της Δημοκρατίας και την σίγαση κάθε δημοκρατικής φωνής». «Με λύπη και απογοήτευση διαπιστώνω ότι γι’ αυτό το μείζον θέμα δεν έχει σχηματιστεί απαρτία για να γίνει συζήτηση», τόνισε και διάβασε στην συνέχεια επιστολή, που είχε αποστείλει η ίδια προς τον Μανώλη Γλέζο, ζητώντας από τον τελευταίο να παρευρεθεί στην σημερινή συνεδρίαση.

Ωστόσο, ο κ.Γλέζος ποτέ δεν εμφανίστηκε! Είχε φροντίσει όμως με μια σύντομη επιστολή του να γνωστοποιήσει στην κα Κωνσταντοπούλου, πως δεν θα παρευρεθεί, γιατί βρίσκεται στ’ Απεράθου της Νάξου.

Ο κ.Γλέζος επεσήμανε ακόμη, ότι ο ίδιος δίνει «σημαντική αξία στην ύπαρξη και λειτουργία» της Επιτροπής της Βουλής για την Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών «όχι μόνο για το ρόλο της στην επεξεργασία και συλλογή στοιχείων, αλλά κυρίως για την περιοδεία, που έχετε προετοιμάσει στα ευρωπαϊκά κοινοβούλια».

Ενημέρωσε ακόμη πως σε αρκετές πόλεις της Γερμανίας έχουν σχηματιστεί Επιτροπές για την Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών αποτελούμενες μόνο από Γερμανούς πολίτες και ότι ήδη σχηματίζεται και Πανγερμανική Επιτροπή.

Δείτε στο αρχείο Word την επιστολή της Κωνσταντοπούλου στον Γλέζο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΖΩΗ.docxΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΖΩΗ.docx

Δείτε επίσης:

Ξεμπροστιάζει Τσίπρα, Φλαμπουράρη, Στουρνάρα και ΣΥΡΙΖΑ η Κωνσταντοπούλου:Νέος μονόλογος-ΒΟΜΒΑ

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top