Ο Καμμένος τώρα απαρνείται τη συμφωνία: Δεν γίναμε ποτέ μνημονιακοί οι ΑΝΕΛ

«Δεν υπήρχαν άλλες λύσεις παρά μόνο η καταστροφή»

Ο Καμμένος τώρα απαρνείται τη συμφωνία: Δεν γίναμε ποτέ μνημονιακοί οι ΑΝΕΛ

Αν και -σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ- οι ΑΝΕΛ δεν είχαν καμία διαρροή στις ψηφοφορίες για τα προαπαιτούμενα ή το τρίτο Μνημόνιο, ο Πάνος Καμμένος δηλώνει… αντιμνημονιακός!

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν γίναμε πότε μνημονιακοί» είπε ο κ. Καμμένος μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος, διαβεβαιώνοντας τον ελληνικό λαό ότι η συμφωνία υπογράφηκε επειδή «άλλη λύση δεν υπήρχε, η άλλη λύση θα ήταν η απόλυτη καταστροφή».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι το κόμμα του κράτησε σταθερό το τρένο της χώρας και «δεν ρίξαμε τηνκυβέρνηση σε μια δύσκολη απόφαση την οποία πήραμε, γνωρίζοντας απόλυτα ότι αυτό είναι σε βάρος της συνείδησης μας αλλά και σε βάρος της εντολής που είχαμε από τον ελληνικό λαό».

Ο ίδιος, εκθείασε τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι «αν και ανήκουμε σε διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους είναι ένας πραγματικός ηγέτης που μπορεί σε συνεργασία με του ΑΝΕΛ να προχωρήσει στην κάθαρση της ελληνικής κοινωνίας».

Ο κ. Καμμένος παραδέχθηκε ότι αρκετά από τα μέτρα που πήρε από η κυβέρνηση «ήταν αντίθετα από τις δικές μας διακηρύξεις μας και από την εντολή που είχαμε λάβει» και διαβεβαίωσε ότι οι ΑΝΕΛ κρατούν σταθερές τις πάγιες θέσεις τους.

«Θα συμμετέχουμε στην επόμενη κυβέρνηση. Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα. Θα προστατεύσουμε τη χώρα από όλες εκείνες τις πολιτικές, τις αλλοπρόσαλλες που κάποια στελέχη που ευτυχώς φύγανε πλέον από τον ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθησαν να επιβάλλουν στην προηγούμενη κυβέρνησ��» κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top