Άνοιξε πυρ ο Λεουτσάκος: Μια μικρή ομάδα στο Μαξίμου έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ μνημονιακό κόμμα

«Θα προσπαθήσουμε να εκφράσουμε το 62% του δημοψηφίσματος με τη Λαϊκή Ενότητα»

Άνοιξε πυρ ο Λεουτσάκος: Μια μικρή ομάδα στο Μαξίμου έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ μνημονιακό κόμμα

Ευθείες βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Στάθης Λεουτσάκος, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι «σκότωσε» τον ΣΥΡΙΖΑ «που ξέραμε».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε καταργήθηκε με ευθύνη του προέδρου του. Απαξίωσε τα όργανα και χωρίς απόφαση των οργάνων, έκανε μια στροφή 180 μοιρών. Απαξιώθηκαν τα όργανα και μια μικρή ομάδα στο Μαξίμου οδ��γησε τον ΣΥΡΙΖΑ από αντιμνημονιακό λαϊκό ριζοσπαστικό κόμμα σε ένα μνημονιακό κόμμα» είπε ο γραμματέας της ΚO της Λαϊκής Ενότητας στον Real FM.

Ο κ. Λεουτσάκος τόνισε ότι το κόμμα του θα προσπαθήσει να εκφράσει το 62% του «όχι» του δημοψηφίσματος και ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει συνεργασία με κανένα μνημονιακό κόμμα, ενώ έκανε άνοιγμα προς το ΚΚΕ: «Θα επιθυμούσαμε το ΚΚΕ να είναι μέσα εξαρχής στην πρωτοβουλία που παίρνουμε, στην Λαϊκή Ενότητα, να είναι μαζί σε ένα ευρύ λαϊκό μέτωπο. Όχι κατ’ ανάγκη να προχωρήσει, να συνεργαστούμε και εκλογικά ή έστω μετεκλογικά με όποια μορφή επιθυμεί».

«Εμείς κρατάμε τα καλύτερα στοιχεία από τον ριζοσπαστισμό του ΣΥΡΙΖΑ, η Λαϊκή Ενότητα θα εκφράσει την Αριστερά, αλλά όχι μόνο. Θα εκφράσει και άλλες πολιτικές ομάδες, πρόσωπα συλλογικότητες που θέλουν να υπερασπιστούν τη λαϊκή κυριαρχία της χώρας» είπε ο γραμματέας της ΚO της Λαϊκής Ενότητας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top