Καραγκούνης: Πρώτη η ΝΔ στις εκλογές αλλά θα κάνει συνεργασίες

«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι φοροεισπρακτικό, εμείς θα μειώσουμε τους φόρους»

Καραγκούνης: Πρώτη η ΝΔ στις εκλογές αλλά θα κάνει συνεργασίες

​Την εκτίμηση ότι η ΝΔ θα είναι το πρώτο κόμμα στις εκλογές εξέφρασε ο Κώστας Kαραγκούνης στον Νίκο Χατζηνικολάου στον Real FM.

«Η ΝΔ θα είναι το πρώτο κόμμα, θα είναι ο κυρίαρχος των εξελίξεων. Αλλά και μετά τις εκλογές θα πρέπει να συνεννοηθούμε, ευρύτερες δυνάμεις, όπου θα αποφασίσουμε σε κάποια μίνιμουμ σημείο» είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την προσφυγή σε πρόωρες κάλπες.

«H χώρα στην δραματική οικονομική κατάσταση στην οποία βρέθηκε με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είχε ανάγκη τις εκλογές αυτή τη στιγμή. Έπρεπε πρώτα να σταθεροποιηθεί, να βρίσκαμε μια λύση από την παρούσα Βουλή, ώστε σε έναν δεύτερο χρόνο να προχωρούσαμε στις όποιες πολιτικές εξελίξεις» είπε ο κ. καραγκούνης, σχολιάζοντας αρνητικά τις δηλώσει�� του κ. Βούτση ότι ως ενδεχόμενη αντιπολίτευση μπορεί να μην στηρίξει το Μνημόνιο ο ΣΥΡΙΖΑ. (σ.σ.: ο κ. Βούτσης, πάντως, σε νέες δηλώσεις του έκανε μερικά βήματα πίσω από την αρχική του τοποθέτηση).

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτήρισε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ φοροεισπρακτικό και είπε ότι το κόμμα του θα μειώσει τη φορολογία: «Ισοδύναμα υπάρχουν, θα παρουσιάσουμε τις επόμενες ημέρες συγκεκριμένες προτάσεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top