Ανακοινώνει παράλληλο πρόγραμμα με την εφαρμογή του Μνημονίου ο ΣΥΡΙΖΑ

Γεροβασίλη: Θα είναι εκτός διαπραγμάτευσης με ρεαλιστικούς στόχους

Ανακοινώνει παράλληλο πρόγραμμα με την εφαρμογή του Μνημονίου ο ΣΥΡΙΖΑ

Με όχημα την ανακοίνωση ενός παράλληλου προγράμματος με την εφαρμογή του Μνημονίου θα κινηθεί προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανακοίνωσε η Όλγα Γεροβασίλη στον Νίκο Χατζηνικολάου στον Real FM.

«Υπάρχουν υποχρεώσεις τις οποίες έχουμε συμφωνήσει και θα στηρίξουμε, ωστόσο έχουμε παράλληλο πρόγραμμα που θα τρέχει το οποίο θα είναι αυτό το οποίο πιστεύουμε ότι θα αντιρροπήσει τις δυσμενείς επιπτώσεις, κυρίως στους πιο αδύναμους, τις οποίες οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε γιατί το έχουμε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με την ίδια, «το παράλληλο πρόγραμμα θα είναι πέραν της διαπραγματεύσεως. Είναι βασισμένο, με εφικτούς στόχους οι οποίοι θα ονομάζονται και θα είναι υλοποιήσιμοι και ρεαλιστικοί κα�� δεν θα έρχονται σε σύγκρουση με τους όρους της συμφωνίας, αλλά θα υλοποιούν παράλληλες δράσεις».

Η κα Γεροβασίλη επεσήμανε ότι η κυβέρνηση αναζητά μια νέα «ισχυρή λαϊκή εντολή» και πρόσθεσε ότι η νέα πρόταση του κ. Μεϊμαράκη για κυβέρνηση συνεργασίας από αυτή τη Βουλή είναι μια «τελευταία επικοινωνιακή τακτική που δεν “ακουμπάει” πουθενά στην πραγματικότητα».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας εφικτός στόχος και σημείωσε ότι είναι μεγάλη η ανάγκη της χώρας για σταθερότητα σε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό τοπίο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top