Σκληρή επίθεση Θεοδωράκη σε Τσίπρα: Θέλει να κρύψει το λογαριασμό πίσω από τις κάλπες

«Το κόστος από το κλείσιμο των τραπεζών είναι ανυπολόγιστο»

Σκληρή επίθεση Θεοδωράκη σε Τσίπρα: Θέλει να κρύψει το λογαριασμό πίσω από τις κάλπες

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι προσπαθεί να κρύψει τον «βαρύ» λογαριασμό πίσω από τις εκλογές.

«Ο Τσίπρας θέλει να κρύψει τους λογαριασμούς πίσω από τις κάλπες του φθινοπώρου πίσω από τις κάλπες. Ο κόσμος γυρνάει τώρα από τις διακοπές του, ψηφίζει και μετά τον Οκτώβριο πληρώνει, τον Νοέμβριο πληρώνει, τον Δεκέμβριο πληρώνει. Είναι η συνήθης παραπειστική λογική των κομμάτων εξουσίας» σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού στο Ionian Channel.

Ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι το κόστος από το κλείσιμο των τραπεζών και τα capital controls είναι ανυπολόγ��στο, ενώ επεσήμανε ότι δεν είναι εικόνα σοβαρής χώρας να γίνονται «εκλογές, δημοψήφισμα και ξανά εκλογές μέσα σε επτά μήνες».

«Όταν εμείς τους λέγαμε ότι δεν μπορούν να δώσουν τον κατώτατο μισθό των 750 ευρώ εκείνοι μας έλεγαν "εμείς θα τον δώσουμε και θα το κάνουμε Δευτέρα μεσημέρι". Αυτό ήταν μια προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού. Όταν έλεγε ότι δεν θα πληρώσουμε ΕΝΦΙΑ και τώρα μας λέει θα πληρώσουμε ΕΝΦΙΑ, αυτό είναι εξαπάτηση του ψηφοφόρου» είπε αναφερόμενος στις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά, τέλος, με τις εκλογές δήλωσε ότι οι λύσεις βρίσκονται στη μετριοπάθεια, ενώ εξέφρασε την ανησυχία ότι μπορεί να υπάρχει «ενίσχυση των ακραίων δυνάμεων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top