Καμμένος: Βγήκε με σκάφος στα ανοιχτά, για να ξεχάσει τα γιουχαΐσματα με τα αυγά!Δείτε ΦΩΤΟ

Σε ταβερνάκι του Αργοσαρωνικού κατέληξε μετά τη θαλάσσια βόλτα ο «καπετάν Πάνος»

Καμμένος: Βγήκε με σκάφος στα ανοιχτά, για να ξεχάσει τα γιουχαΐσματα με τα αυγά!Δείτε ΦΩΤΟ

Μετά την επεισοδιακή επίσκεψή στην Κω και τις αποδοκιμασίες εναντίον του με τα αυγά, ο Πάνος Καμμένος είπε να ξεχάσει τα παρατράγουδα, δαμάζοντας με σκάφος τα νερά!

panos.jpg

KAMMENOS.jpg

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, έκανε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές, κομματικές και κυβερνητικές υποχρεώσεις και βγήκε μια βόλτα στη θάλασσα, οδηγώντας ο ίδιος μικρό ανοιχτό σκάφος.

KAMMENOS2.jpg

KAMMENOS3.jpg

Το απόγευμα της Κυριακής λοιπόν εθεάθη στο τιμόνι ενός μικρού ανοιχτού πλεούμενου “Grady White Freedom 375” καθώς αυτό έμπαινε στη μαρίνα της Βουλιαγμένης για να δέσει. Μαζί με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ήταν ο φίλος του και δημοσιογράφος Τάσος Μπούρας και ένα ακόμα άτομο, πιθανόν ο αστυνομικός που τον συνοδεύει σε κάθε του βήμα για λόγους ασφάλειας.

Αφού το παρεάκι «όργωσε» τις θάλασσες, κατέληξε για ουζάκι σε παραλιακό ταβερνάκι του Αργοσαρωνικού.

Ξενάγηση στο σκάφος του Καμμένου

375-11.jpg

375-10.jpg

Το Freedom 375 που οδήγησε ο «καπετάν Καμμένος» έχει μήκος 11,5 μέτρα, διαθέτει δυο ξεχωριστές καμπίνες και οι ειδικοί της αγοράς το χαρακτηρίζουν «σύγχρονο ψαράδικο πολυτελείας», άσχετα αν οι ιδιοκτήτες του το χρησιμοποιούν για άλλο σκοπό! Η μια από τις δύο καμπίνες είναι ο χώρος χαλάρωσης, ενώ μπορεί να κοιμίσει συνολικά τρεις επιβάτες. Διαθέτει τρεις κινητήρες F350 της Yamaha, που το βοηθούν να αναπτύξει ταχύτητα 52,9 μιλίων την ώρα, ενώ το ρεζερβουάρ του γεμίζει με 1.211 λίτρα καυσίμου, επιτρέποντας τ�� να κάνει μεγάλα ταξίδια. Είναι εφοδιασμένο με το υπερσύγχρονο σύστημα πλοήγησης Helm Master, που δίνει στον καπετάνιο την δυνατότητα να το κινεί με τηλεχειριστήριο όπου αυτός επιθυμεί χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζει πολλά, πολλά.

375-13.jpg

375-14.jpg

375-15.jpg

375-20.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top