Καμμένος: Χαμένος χρόνος οι διερευνητικές κύριε Λαφαζάνη, καταθέστε την να πάμε σε εκλογές

Τους Σ.Θεοδωράκη και Σ.Σταυρόπουλο βλέπει σήμερα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας

Καμμένος: Χαμένος χρόνος οι διερευνητικές κύριε Λαφαζάνη, καταθέστε την να πάμε σε εκλογές

Οι συνεχείς συζητήσεις και οι διερευνητικές εντολές αποτελούν χαμένο χρόνο, για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

Απευθυνόμενος προς τον επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας», Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο κ.Καμμένος τον καλεί να καταθέσει τη διερευνητική εντολή για να προχωρήσουμε σε εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου.

«Ο ελληνικός λαός να αποφασίσει και να πάμε σε μία κυβέρνηση, στην οποία οι ΑΝΕΛ εγγυόμαστε τη σταθερότητα» τονίζει ο κ.Καμμένος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, η ψήφος στα κόμματα του χθες αποτελεί χαμένη ψήφο και ο ελληνικός λαός, η αγορά, η οικονομία ζητούν σταθερότητα.

Ο κ.Καμμένος διαβεβαιώνει ότι «τα εθνικά μας θέματα, τα θέματα της ελεύθερης οικονομίας, τα θέματα της σχέσης της Ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό είναι οι εγγυήσεις, που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίνουμε για το αύριο».

Σ.Θεοδωράκη και Σ.Σταυρόπουλο βλέπει σήμερα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας

Εν τω μεταξύ, όσο ο κ.Καμμένος ζητά εκλογές, ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ξεκινά επαφές. Το απόγευμα της Δευτέρας στις επτά, θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Σ.Θεοδωράκη.Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του κόμματος, στη Βουλή. Νωρίτερα, στις 17:00, ο κ.Λαφαζάνης θα συναντηθεί με τον σκιτσογράφο – δημοσιογράφο Στάθη Σταυρόπουλο.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top