Μητρόπουλος: Όσοι νομίζουν ότι έχει μικρή διάρκεια το φαινόμενο 'Κωνσταντοπούλου', το υποτιμούν

"Η Ζωή θα έχει πολιτικό και κοινοβουλευτικό ρόλο στην επόμενη Βουλή" εκτίμησε

​Την εκτίμηση, ότι το «φαινόμενο Κωνσταντοπούλου» ήρθε στην ζωή μας για να... μείνει, έκανε το πρωί της Δευτέρας στον Real Fm, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος.

Συγκεκριμένα, κληθείς να απαντήσει αν πιστεύει ότι η κα Κωνσταντοπούλου και ο κ.Γλέζος θα συνταχθούν με την "Λαϊκή Ενότητα", ο κ.Μητρόπουλος σχολίασε: «Το φαινόμενο "Κωνσταντοπούλου" το έχουν υποβαθμίσει και αυτοί που το δημιούργησαν και το εκτόξευσαν. Είναι φαινόμενο διάρκειας, έχει μεγάλη εκρηκτικότητα και αποδοχή στην κοινωνία.. Είχαμε (σσ ο ίδιος και η Κωνσταντοπούλου) αναδειχθεί στη δεύτερη και τρίτη μεγαλύτερη περιφέρεια, με ρεκόρ ψήφων των τελευταίων δεκαετιών. Εγώ επελέγη ως αναπληρωτής της».

«Όσοι νομίζουν ότι έχει μικρή διάρκεια το φαινόμενο "Κωνσταντοπούλου", το υποτιμούν. Θα πέσουμε σε ραγδαίες εξελίξεις. Και με αυτό το οποίο βλέπουμε ως φαινόμενο, φαίνεται ότι πέρα από τους μισθούς, τις συντάξεις, τους φόρους, το φαινόμενο "Κωνσταντοπούλου" θα είναι κυρίαρχο και ας πάψουν κάποιοι, που το δυνάμωσαν να το υποτιμούν. Δεν βλέπω να μην έχει πολιτικό και κοινοβουλευτικό ρόλο στην επόμενη Βουλή ως στοιχεία του παζλ του δικού της πολιτικού σχεδίου, άρα βλέπω να συμμαχεί ...με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη», πρόσθεσε με νόημα ο κ.Μητρόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top