«Μπλόκο» από Βενιζέλο: Δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να λειτουργήσει ως εγγυητής για μια λύση»

«Μπλόκο» από Βενιζέλο: Δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου

«Μπλόκο» στην προσέγγιση Γεννηματά-Παπανδρέου θέλει να βάλει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος διαμηνύει ότι ο πρώην πρωθυπουργός «δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ».

«Ο κ. Παπανδρέου δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ. Έκανε ένα κόμμα τον Ιανουάριο του 2015 προσωπικό, το οποίο υπονόμευσε την προσπάθειά μας» είπε ο κ. Βενιζέλος στο Βήμα FM και πέταξε το μπαλάκι στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Το ΠΑΣΟΚ θα κριθεί από την φυσιογνωμία που θα παρουσιάσει, από την αξιοπιστία του και έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία να προσέξουμε από την άποψη αυτή πώς διαμορφώνουμε τη φυσιογνωμία μας φυσικά, αλλά η νέα ηγεσία έχει την ευθύνη των χειρισμών και των επιλογών».

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να λειτουργήσει «ως εγγυητής και καταλύτης για μια λύση, η οποία είναι μια και μοναδική: η χώρα πρέπει να πορευτεί μόνο με μια κυβέρνηση ευρύτατης συνεργασίας κα�� συσπείρωσης».

Tέλος, όσον αφορά τις μετεκλογικές συνεργασίας, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι μπορεί να υπάρξει πολυδιάσπαση των πολιτικών δυνάμεων και τόνισε πως «το σωστό είναι να μετέχουν σε ένα κυβερνητικό σχήμα και τα δύο μεγάλα κόμματα, εάν υποθέσουμε ότι παραμένουν τα δύο μεγάλα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top