Χρυσόγονος: Αν δεν βγει κυβέρνηση από τις αυτές τις εκλογές, χρεοκοπούμε

Αιχμές για Λαφαζάνη: Εγώ αν έφευγα από το κόμμα, θα έδινα την έδρα

Χρυσόγονος: Αν δεν βγει κυβέρνηση από τις αυτές τις εκλογές, χρεοκοπούμε

Την εκτίμηση ότι η ��ώρα θα χρεοκοπήσει αν δεν προκύψει κυβέρνηση από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου εξέφρασε ο Κώστας Χρυσόγονος μιλώντας στον Αθήνα 9,84.

«Η προσωπική μου άποψη είναι ότι μετά τις εκλογές πρέπει οπωσδήποτε να σχηματιστεί κυβέρνηση. Δεν έχουμε περιθώριο για επαναληπτικές εκλογές μετά. Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε εκλογές Ιανουάριο, Σεπτέμβριο και μετά τον Νοέμβριο... Θα έχουμε χρεοκοπήσει, δεν υπάρχει περίπτωση» τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Χρυσόγονος ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές γίνονται επειδή διασπάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι ο ίδιος παραμένει στο κόμμα με το οποίο εξελέγη.

Παράλληλα, άφησε αιχμές κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη και των διαφωνούντων βουλευτών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως ο ίδιος εάν αποχωρούσε από το κόμμα, θα είχε παραιτηθεί και από την έδρα του.

Τέλος, άφησε αιχμές κατά της κας Κωνσταντοπούλου που δήλωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είμαστε εμείς», λέγοντας: «Και εγώ μπορώ να δηλώσω ότι η Ευρώπη είμαι εγώ, αλλά δεν είμαι εγώ. Το ευρωκοινοβούλιο είναι οι 751».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top