Kουίκ: Αν δεν καταλήγαμε σε συμφωνία, ο κόσμος θα μας εκτελούσε

«Λύση ανάγκης οι εκλογές, δεν γινόταν η χώρα να συνέχιζε να είναι όμηρος της δραχμής»

Kουίκ: Αν δεν καταλήγαμε σε συμφωνία, ο κόσμος θα μας εκτελούσε

«Τώρα μπορεί κάποιος θυμωμένος να έρθει ��α μου δώσει ένα χαστούκι. Αν δεν καταλήγαμε σε συμφωνία όμως στις 12 Ιουλίου με τους δανειστές, θα μου έλεγε βγες έξω να σε εκτελέσω» τόνισε ο Τέρενς Κουίκ μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα Mega».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι οι τραπεζίτες είχαν αποκαλύψει στον πρωθυπουργό ότι αν δεν υπογραφόταν η συμφωνία, η Τουρκία ήταν έτοιμη να κρατικοποιήσει την Finansbank που ανήκει στην Εθνική «για να προασπίσει τις καταθέσεις των δικών της υπηκόων». Όπως τόνισε ο ίδιος, «θα ακολουθούσε καραμπόλα στα Βαλκάνια και κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος».

Ο υφυπουργός Επικρατείας επισήμανε ότι οι εκλογές ήταν λύση ανάγκης «που δεν ήθελε κανένας» και πρόσθεσε ότι «δεν γινόταν η χώρα να συνέχιζε όμηρος της δραχμής και αναφέρομαι στον κ. Λαφάζανη».

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας» ότι δεν μπόρεσε να αποδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα ως αρχηγό και σημείωσε: «Όταν σκας την πρωτοβουλία για φτιάξεις ένα κόμμα με σημαία τη δραχμή αυτά δεν τυχαία, έχουν μια προετοιμασία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top