Νέο σόου από Ζωή:"Κατακεραυνώνει" Τσιπρα,Στουρνάρα,ΠτΔ και σχεδιάζει συνεδριάσεις της Βουλής

Δεν έχει κυβέρνηση η χώρα και η πρόεδρος θέλει συζήτηση για το χρέος!

Νέο σόου από Ζωή:"Κατακεραυνώνει" Τσιπρα,Στουρνάρα,ΠτΔ και σχεδιάζει συνεδριάσεις της Βουλής

Νέα επίθεση στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας εξαπέλυσε το βράδυ της Κυριακής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την διάρκεια της διάσκεψης προέδρων, που πραγματοποιήθηκε τελικά, παρά το γεγονός ότι όλα τα κόμματα –πλην της Λαϊκής Ενότητας- της γύρισαν ξανά την πλάτη.

«Το μόνο που έχω να εκφράσω είναι τη θλίψη μου, διότι ξέρω πολύ καλά, ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ να τορπιλίζει διαδικασίες δημοκρατικές» είπε η πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε «Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντοτε αγωνιζόταν για να αποτραπεί η απαξίωση και η κατάλυση της κοινοβουλευτικής λειτουργίας και ...λυπάμαι πάρα πολύ για αυτούς, που στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν αυτή τη στιγμή να καταλύσουν και να αποτρέψουν την κοινοβουλευτική λειτουργία».

Στην συνέχεια, η κα Κωνσταντόπουλου αφού προανήγγειλε ότι οι διερευνητικές επαφές θα διαρκέσουν ως την Πέμπτη, πρότεινε την Τρίτη το απόγευμα να συνέλθει η Ολομέλεια για να συζητήσει για τις γερμανικές αποζημιώσεις και την Τετάρτη να συνεδριάσει για το θέμα του χρέους.

Μίλησε επίσης, για συμπαιγνία όλων των κομμάτων.

Παράλληλα εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διαβάζοντας την επιστολή που της απέστειλε αργά το βράδυ του Σαββάτου, απαντώντας σε δική της προηγούμενη επιστολή. Εξέφρασε τη... χαρά της, γιατί ο Προκόπης Παυλόπουλος επανήλθε, όπως είπε, στον θεσμικό τρόπο επικοινωνίας και όχι μέσω κύκλων και δεν δίστασε να πει, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην Ιστορία και την κοινωνία.

Τέλος, η κα Κωνσταντοπούλου με το γνωστό της ύφο��, προειδοποίησε ότι «δεν θα κλείσει αυτή η Βουλή, αν δεν έρθει ο Στουρνάρας στην Επιτροπή Θεσμών της Διαφάνειας για την υπόθεση Siemens», σημειώνοντας ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας έχει κληθεί ως μάρτυρας στην Επιτροπή, που έχει και ανακριτικό χαρακτήρα και βάσει αυτών είναι υποχρεωμένος να προσέλθει!

«Ελπίζω τα δημοσιεύματα, που τον θέλουν να είναι σε διακοπές να μην είναι αληθή» είπε με νόημα.

BINTEO ΒΟYΛΗ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top