"Πυρ και μανία" έγινε ο Παππάς με άρθρο του Βενιζέλου-ΧΑΜΟΣ πριν τις κάλπες!

"Ειδικός της πολιτικής απάτης ο Βαγγέλης"

​Την αντίδραση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά προκάλεσε άρθρο του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ε.Βενιζέλου, ο οποίος σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις, έκανε λόγο για «άλλη μια πολιτική απάτη της ομάδας Τσίπρα» .

Ο κ.Παππάς πέρασε στην αντεπίθεση, χαρακτηρίζοντας «ειδικό της πολιτικής απάτης» τον κ.Βενιζέλο. Καμία απάτη δεν είναι σε θέση να τον διασώσει, σπεύδει να διευκρινίσει ο κ. Παππάς, επισημαίνοντας ότι ο λαός με ισχυρή και καθαρή εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ, θα αποτρέψει τις προσπάθειες νεκρανάστασης του παλιού πολιτικού συστήματος.

Νωρίτερα, ο Ε.Βενιζέλος σε άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα, με τίτλο «Το στρατηγικό πλαίσιο των εκλογών», εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό για τα πεπραγμένα του από την ανάληψη της εξουσίας, κατηγορώντας την «ομάδα Τσίπρα» για την τακτική της ταχείας προσφυγής στις κάλπες που επέλεξε ως διέξοδο.

Στο άρθρο του ο κ.Βενιζέλος αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι «η παραίτηση της κυβέρνησης δεν είναι κάποια ευφυής πολιτική πρωτοβουλία. Οφείλεται θεσμικά στο γεγονός, ότι η κυβέρνηση απώλεσε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία μετά την διαφοροποίηση μεγάλου αριθμού βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την κεντρική, τελική επιλογή της συνομολόγησης και ψήφισης του "μνημονίου Τσίπρα". Η ομάδα Τσίπρα επιχειρεί όμως με την παραίτηση και τις γρήγορες εκλογές μια δεύτερη ...πολιτική απάτη, σχεδόν εφάμιλλη αυτ��ς της αντιμνημονιακής εξαπάτησης των προηγούμενων πέντε ετών και κυρίως του “προγράμματος της Θεσσαλονίκης” και του δημοψηφίσματος, που ήταν η κορύφωση του τυχοδιωκτισμού και ταυτοχρόνως το τέλος των εύκολων ψεμάτων, με τεράστιο κόστος για την Πατρίδα και τους πολίτες».

Διαβάστε όλο το άρθρο στο αρχείο Word που ακολουθεί

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.docxΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.docx

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top