Έφυγε κι άλλος βουλευτής από τον ΣΥΡΙΖΑ: δεν θα είναι υποψήφιος ο Κ. Δερμιτζάκης

ΔΕΙΤΕ τι αναφέρει ο ίδιος

Έφυγε κι άλλος βουλευτής από τον ΣΥΡΙΖΑ: δεν θα είναι υποψήφιος ο Κ. Δερμιτζάκης

​Ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Κωστής Δερμιτζάκης δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως ανακοίνωσε σήμερα με δήλωσή του.

Ο κ. Δερμιτζάκης αφού σημειώνει ότι θα είναι παρόν σε όλους τους αγώνες υπηρετώντας αμετακίνητα τις αξίες και τα ιδανικά της Αριστεράς προσθέτει: «Για μένα καμιά βουλευτική καρέκλα δεν αξίζει όσο οι αξίες και τα ιδανικά που υπηρετώ».

Στη δήλωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στην πολιτική ζωή της χώρας και με γεγονός πλέον δυστυχώς τη διάσπαση στο χώρο της Αριστεράς, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές. Είναι αδύνατον για μένα να συμμετέχω στο κοινοβούλιο, να ψηφίζω μνημονιακούς νόμους και να υπηρετώ πολιτικές που οδηγούν την Πατρίδα και το λαό μας στην καταστροφή και σε μεγαλύτερη οικονομική εξαθλίωση...Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, μαζί με άλλους συντρόφους, υπακούοντας στη φωνή της συντριπτικής πλειοψηφίας των απλών μελών του κόμματος ώστε να πάμε σε συνέδριο πριν τις εκλογές, να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ενότητα της Αριστεράς και ανάλογα με τις αποφάσεις του συνεδρίου, ο καθένας να κάνει τις επιλογές του. Πιστεύω ότι αυτό απαιτούσε η δημοκρατία και ο σεβασμός στα μέλη του κόμματος. Δεν κατορθώσαμε να ανακόψουμε την πορεία προς τη διάσπαση... Ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ. Θα είμαι παρόν σε όλους τους αγώνες που είναι μπροστά μας, που θα είναι πάρα πολλοί, υπηρετώντας αμετακίνητα τις αξίες και τα ιδανικά της Αριστεράς για τα οποία αγωνίστηκα σε όλη μου τη ζωή. Για μένα καμιά βουλευτική καρέκλα δεν αξίζει όσο οι αξίες και τα ιδανικά που υπηρετώ. Αυτά για μένα είναι ιερή παρακαταθήκη προς τα παιδιά μας, προς τις μελλούμενες γενιές».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top