Κονταροχτυπιούνται οι «σύντροφοι» και ο Βαρουφάκης χαλαρώνει σε γιορτή τριαντάφυλλου! ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός με δημοσίευμα που λέει ότι ο πρώην ΥΠΟΙΚ πήγαινε καλωδιωμένος παντού!

Κονταροχτυπιούνται οι «σύντροφοι» και ο Βαρουφάκης χαλαρώνει σε γιορτή τριαντάφυλλου! ΒΙΝΤΕΟ

Σύριζα και Λαϊκή Ενότητα «κονταροχτυπιούνται» για το "ποιος θα πάει με ποιον" και ο Γιάνης Βαρουφακης τρέχει στη …γιορτή τριαντάφυλλου, στο Παρίσι! Το τηλέφωνο του πρώην υπουργού έχει «πάρει φωτιά», αλλά ο ίδιος δεν έχει δώσει απαντήσεις με ποιον θα κατέβει στις εκλογές. Η μόνη απάντηση που έδωσε ήταν σήμερα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», που έγραψε «Βόμβα Βαρουφάκη απειλεί το Μαξίμου, οι ηχογραφήσεις του πρώην υπουργού εφιάλτης για τον Τσίπρα».

Το δημοσίευμα που αναφέρει ότι αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας επιμένουν, πως ο πρώην υπουργός κυκλοφορούσε καλωδιωμένος σε όλες τις επίσημες και ανεπίσημες επαφές του, προκάλεσε την αντίδραση του κ.Βαρουφάκη.

«Έχω καιρό να δώσω βραβείο ανηθικότητας σε μέσο. Συγχαρητήρια κύριοι των Παραπολιτικών» σχολίασε ο κ.Βαρουφάκης μέσω twitter, με την εφημερίδα να απαντά, πως κατανοεί το άγχος του πρώην υπουργού!

Εκτός από τις συνεντεύξεις που δίνει σε Γερμανία και Γαλλία, ο πρώην υπουργός φροντίζει, όπως φαίνεται, και για το μέλλον του. Στις 23 Οκτώβριου,όπως έγραψε ο Guardian, o κ.Βαρουφάκης θα συμμετέχει στο Λονδίνο σε συζήτηση με τον Πάμπλο Ιγκλέσιας ...για την ευρωπαϊκή Αριστερά.

Την ίδια ώρα, όπως θα δείτε και στο ΒΙΝΤΕΟ του Star, το twitter κάνει "πάρτι" με τον Βαρουφάκη!

ΒΙΝΤΕΟ STAR
Δείτε επίσης:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top