Γεροβασίλη:Προλαβαίνουμε για εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου–Στόχος μας η αυτοδυναμία

Να αποφευχθούν οι οποιουδήποτε τύπου κραδασμοί, τόνισε

Γεροβασίλη:Προλαβαίνουμε για εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου–Στόχος μας η αυτοδυναμία

​«Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αυτοδυναμία». Αυτό τόνισε το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Real fm, η εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Όλγα Γεροβασίλη.

Όπως είπε, η επόμενη κυβέρνηση, πρέπει να είναι μια σταθερή κυβέρνηση, ώστε να αποφευχθούν οι οποιουδήποτε τύπου κραδασμοί, τους οποίους δεν τους χρειάζεται η χώρα.

Κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα «γιατί πάμε τώρα σε εκλογές;», η κα Γεροβασίλη είπε πως «το καινούριο πρόγραμμα για την έξοδο της χώρας από τα αδιέξοδο και τη νέα οικονομική κρίση πρέπει να τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού που είναι ο μόνος αρμόδιος».

Η εκπρόσωπος της κυβέρνησης υπερθεμάτισε εν συνεχεία, την αναγκαιότητα να αντιστοιχηθεί ο κομματικός ΣΥΡΙΖΑ με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η αντιστοίχιση θα αποτυπωθεί και στις λίστες των υποψηφιοτήτων, πρόσθεσε η κα Γεροβασίλη, επαναλαμβάνοντας την εκτίμηση ότι η 20η Σεπτεμβρίου είναι μία εφικτή ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών.

«Πρέπει να γίνουν σύντομα για πολλούς λόγους» διευκρίνισε, καθιστώντας σαφές ότι ο μεγάλος αγώνας αυτής της κυβέρνησης είναι να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις των μέτρων της συμφωνίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top