Γεροβασίλη:Προλαβαίνουμε για εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου–Στόχος μας η αυτοδυναμία

Να αποφευχθούν οι οποιουδήποτε τύπου κραδασμοί, τόνισε

​«Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αυτοδυναμία». Αυτό τόνισε το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Real fm, η εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Όλγα Γεροβασίλη.

Όπως είπε, η επόμενη κυβέρνηση, πρέπει να είναι μια σταθερή κυβέρνηση, ώστε να αποφευχθούν οι οποιουδήποτε τύπου κραδασμοί, τους οποίους δεν τους χρειάζεται η χώρα.

Κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα «γιατί πάμε τώρα σε εκλογές;», η κα Γεροβασίλη είπε πως «το καινούριο πρόγραμμα για την έξοδο της χώρας από τα αδιέξοδο και τη νέα οικονομική κρίση πρέπει να τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού που είναι ο μόνος αρμόδιος».

Η εκπρόσωπος της κυβέρνησης υπερθεμάτισε εν συνεχεία, την αναγκαιότητα να αντιστοιχηθεί ο κομματικός ΣΥΡΙΖΑ με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η αντιστοίχιση θα αποτυπωθεί και στις λίστες των υποψηφιοτήτων, πρόσθεσε η κα Γεροβασίλη, επαναλαμβάνοντας την εκτίμηση ότι η 20η Σεπτεμβρίου είναι μία εφικτή ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών.

«Πρέπει να γίνουν σύντομα για πολλούς λόγους» διευκρίνισε, καθιστώντας σαφές ότι ο μεγάλος αγώνας αυτής της κυβέρνησης είναι να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις των μέτρων της συμφωνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top